GSC Haber Prandelli'yi Hırs Bastı!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
prandelli-onemli-olan-sivasspor-macini-kazanmakti-6528412_7042_o.jpg

Cesare Prandelli, Kayseri deplasmani sonrasi açıklamarda bulundu.

Detaylar GSC Portal'da!

Hala kabul edebilirdim fakat Arsenal maçından sonra "Önceliğimiz zaten lig" dedikten sonra çizgiyi çektim.
Geleli beri 3 ay oldu Galatasaray kültürünü henüz öğrenememiş.

Macera aramaya kalkmasaydın zaten takım daha iyi olacaktı.
Şu anki oyunumuz zaten en kötü oynamamız gereken oyun ki belki bu bile kabul edilemez.

Hala kabul edebilirdim fakat Arsenal maçından sonra "Önceliğimiz zaten lig" dedikten sonra çizgiyi çektim.
Geleli beri 3 ay oldu Galatasaray kültürünü henüz öğrenememiş.

Galatasaray kültürüyle alakası yok, başkanın Prandelli'ye enjekte ettiği bu. Başkan da dile getirdi bunu bu sene önceliğimiz lig diye. 4.yıldız muhabbetinden dolayı

Galatasaray kültürüyle alakası yok, başkanın Prandelli'ye enjekte ettiği bu. Başkan da dile getirdi bunu bu sene önceliğimiz lig diye. 4.yıldız muhabbetinden dolayı

O kadar saçma bir sistemdi ki sanki Türkiye Kupası'nda deniyorsun. Daha önce Arsenal klasında(A-) bir takıma bu kadar rezil olduğumuzu hatırlamıyorum özellikle ilk 60 dakika 3'lü savunma yaparken.
Maçtan sonra da aklar gibi "Önceliğimiz zaten lig" deyiverdi. Bunu diyememesi lazım Galatasaray başındaki bir hocanın.

O kadar saçma bir sistemdi ki sanki Türkiye Kupası'nda deniyorsun. Daha önce Arsenal klasında(A-) bir takıma bu kadar rezil olduğumuzu hatırlamıyorum özellikle ilk 60 dakika 3'lü savunma yaparken.
Maçtan sonra da aklar gibi "Önceliğimiz zaten lig" deyiverdi. Bunu diyememesi lazım Galatasaray başındaki bir hocanın.

O konuda haklısın kolayına geldi, aklınca sıyrıldı işte işin içinden.

"Bugün birçok anda karakterimizi sahaya yansıtabildik ve bu çok önemliydi bizim için. Karakterli bir takım olduğumuzu gösterdik. Bunun yanında, fizik olarak da gelişme sağladığımızı gösterdik, birçok takım için iki gün arayla maç yapmak zordur, biz bugün önemli bir mücadele ortaya koyduk."

He babam he.

Şu saçma sapan kadroların olmasa balkes ve eses maçlarında fazladan 2-3 puan alabilirdik. Benim senden umudum yok, yeni yönetimin ilk işi seni kovmak olur umarım.

Bugün çıkardığı kadro ve değişiklikleri iyiydi ama bu şekilde bir 10 maç daha istikrar sağlarsa güvenebiliriz kendisine.

Geri
Üst Alt