Premier Lig Tahmin Oyunu ve Sohbet Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece TV8'in verdiği maçlar üzerinden yarışmayı yapmaya gerek yok bence.

Ligi iyi takip ettikten sonra gerisi önemsiz. Maçların yarısını izlemek bile fazlasıyla yeterli olur.

C.Palace-Leicester maçını TV8 yayınlıyor olsa dahi pek kişinin izleyip-yorumlayacağını sanmam. Büyük ölçüde istatistiklere göre gideceklerdir.

LigTV'nin yokluğunun bir dezavantaj yaratacağını düşünmüyorum. Bunu LigTV'sini yeni iptal ettirmiş biri olarak söylüyorum. :)

Katıldığımı duyan @Osman Uzdu'dunun yarışmadan çekildiğine dair haberler aldım :sad007:.

Ligi iyi takip ettikten sonra gerisi önemsiz. Maçların yarısını izlemek bile fazlasıyla yeterli olur.

C.Palace-Leicester maçını TV8 yayınlıyor olsa dahi pek kişinin izleyip-yorumlayacağını sanmam. Büyük ölçüde istatistiklere göre gideceklerdir.

LigTV'nin yokluğunun bir dezavantaj yaratacağını düşünmüyorum. Bunu LigTV'sini yeni iptal ettirmiş biri olarak söylüyorum. :)

Kanka zorunlu değil zaten amaç kaliteli maç denk gelirse ordan seçeriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt