GSCimbom
Premier Lig'de Yılın Kadrosu Açıklandı!
Ü

Premier Lig'de Yılın Kadrosu Açıklandı! Sayfa 2

Ümit Çatar ·

Cevap
34
Okunma
2K
Sayfa
2/2
shu kadroyu print edip, teker teker butun unal diye aglayan cilekci ergenlerin suratinin ortasina zimbalamak lazim

Uzun süredir bu kadar doğru bir yılın 11'i görmedim şu isimlerin birine bile laf edilmez neden alındı diye..

De gea : Manu ne kadar kötü olursa olsun bence premier ligin en iyi kalecisi .. Plase Hugo lloris

Bellerin : Geçen yılki çıkışını aynı şekilde devam ettirdi.. Sağ bek kıtlığı çekilen EPL'de belki de en rahat seçim olmuştur..Yaşına göre inanılmaz bir özgüveni var.

Morgan : Bırakın bu yılı son yıllarda izlediğim en iyi stoper performansıdır..Müthiş bir istikrar her maç aynı ciddiyet aynı enerji.. Şu Yaşında bile büyük takımların alması lazım.

Alderwireld :Listenin tartışılabilecek tek ismi ama özellikle Vertonghenin olmadığı dönemde defansı iyi idare etti yanındaki çaylakla beraber.. Epl'nin en düzgün ayaklı stoperi olma ihtimali yüksek

Rose : Bu yıl müthiş bir formu var.. Kolarov dışında zorlayacak bir oyuncu göremedim..

Kante : Listenin en hak eden oyuncusu diyebiliriz.

Dele Alli : O da bellerin gibi yaşına göre çok olgun oynuor.. Yeteneği zaten ortada.. Yerine mesut veya takım arkadaşı eriksen olabilirdi..

Mahrez :Tartışılmaz..

Payet :Listeye girmesi sürpriz oldu..Performansıyla sonuna kadar hak ediyordu ama yaklaşık 3 ay süren sakatlığı nedeniyle alınacağını düşünmüyordum..Açıkçası çok sevindim listede görünce West hamın başarısındaki en büyük pay sahibidir kendileri

Vardy : Bu istatistiklerle alınmasa büyük rezalet olurdu..Ama Lukakuya da yazık oldu..

Kane : tartışılmaz..İstatistiğinin yanı sıra oyun görüşü pasları uzun süredir bu kadar komple bir forvet çıkmıyordu.. Euro 2016'da yırtıcı Vardy ve Muhteşem Kane birlikte oynar umarım..

Adam daha 2 sene önce Le Havre ile Fransa Ligue 2'de oynuyordu.

9e891625c9cd46d83a2c6ad711bae8d3.jpg

Mesela bizim Sabri de 15 senede 5 metre pas atmasını öğrenmedi. Hayat işte.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk