Uzun süredir bu kadar doğru bir yılın 11'i görmedim şu isimlerin birine bile laf edilmez neden alındı diye..
De gea : Manu ne kadar kötü olursa olsun bence premier ligin en iyi kalecisi .. Plase Hugo lloris
Bellerin : Geçen yılki çıkışını aynı şekilde devam ettirdi.. Sağ bek kıtlığı çekilen EPL'de belki de en rahat seçim olmuştur..Yaşına göre inanılmaz bir özgüveni var.
Morgan : Bırakın bu yılı son yıllarda izlediğim en iyi stoper performansıdır..Müthiş bir istikrar her maç aynı ciddiyet aynı enerji.. Şu Yaşında bile büyük takımların alması lazım.
Alderwireld :Listenin tartışılabilecek tek ismi ama özellikle Vertonghenin olmadığı dönemde defansı iyi idare etti yanındaki çaylakla beraber.. Epl'nin en düzgün ayaklı stoperi olma ihtimali yüksek
Rose : Bu yıl müthiş bir formu var.. Kolarov dışında zorlayacak bir oyuncu göremedim..
Kante : Listenin en hak eden oyuncusu diyebiliriz.
Dele Alli : O da bellerin gibi yaşına göre çok olgun oynuor.. Yeteneği zaten ortada.. Yerine mesut veya takım arkadaşı eriksen olabilirdi..
Mahrez :Tartışılmaz..
Payet :Listeye girmesi sürpriz oldu..Performansıyla sonuna kadar hak ediyordu ama yaklaşık 3 ay süren sakatlığı nedeniyle alınacağını düşünmüyordum..Açıkçası çok sevindim listede görünce West hamın başarısındaki en büyük pay sahibidir kendileri
Vardy : Bu istatistiklerle alınmasa büyük rezalet olurdu..Ama Lukakuya da yazık oldu..
Kane : tartışılmaz..İstatistiğinin yanı sıra oyun görüşü pasları uzun süredir bu kadar komple bir forvet çıkmıyordu.. Euro 2016'da yırtıcı Vardy ve Muhteşem Kane birlikte oynar umarım..