Premier Lig'den Bruma'ya Talip Var

Bruma'ya ihtiyacımız yok daha somut işler yapan birine ihtiyacımız var.

Telles de pek somut değildi. 3-5-2'nin sağında oynattın adamı ya da tribüne gönderdin. Üç beş maç oynasın bakalım yerinde. Adam gibi forvetle oynasın neler yapıyor görelim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boş işler. Aslanım bizde çatır çatır oynayacak.

I am the one who knocks!

Bruma'nın kalmasını çok isterim ama oynayacaksa. Geçen sene Mancini'nin bir kanatta Burak diğer kanatta da Umut ile maça başlayıp Bruma'yı hiç oynatmamışlığı var. Ayrıca sağ bek oynaması da cabası. Eğer Everton sürekli 11 oynatma garantisi veriyorsa hiç düşünmeden kiralayalım. En azından bir sene sonra belki Bruma'yı her anlamda gelişmiş halde görürüz.

yedegimizde 3 yabanci bulundurulmasi düşünüldügünde gitmesi anormal olur yeri gelir 11 de oynar. her maç oynayabilir yani. niye gitsin. hele hele önde oldugumuz maçlarda geçen sene kopartamadigimiz maçlari alir.

ahmet koçak denilen kuş yorum yapsın

Bruma henüz gelişimini tamamlamamış bir oyuncu. Bu sezon 3-5 maç kullanacağız diye çocuğu alıkoyarsak hiç tamamlayamayacak.

Daha 19 yaşında .Koy 25M€ satınalma opsiyonu, en az 25 maç oynama şartıyla ver Everton'a bir seneliğine. Bak gör seneye nasıl bir

oyuncu oluyor elinde.

Eldeki imkanlar yeterli olsa çok iyi olurdu gitmesi. Genç yaşta EPL tecrübesi çok şey katardı. Hem piyasa'da yapardı.

:D

zaaa diye güldüm.

Bruma şuanda yetenek olarak takımda kendinden sonra ki kişiden dahi 10 gömlek üstün.

Bu adam bu sezon banko 11 oynayacak zaten.

Bazı arkadaşların dediği gibi başını alırlar. Brumanın. :cool-96:

Bruma henüz gelişimini tamamlamamış bir oyuncu. Bu sezon 3-5 maç kullanacağız diye çocuğu alıkoyarsak hiç tamamlayamayacak.

Daha 19 yaşında .Koy 25M€ satınalma opsiyonu, en az 25 maç oynama şartıyla ver Everton'a bir seneliğine. Bak gör seneye nasıl bir

oyuncu oluyor elinde.

patlama yapar ve 25m €uroya brumayı kaçırıp 2. bir ribery vakası olursa ?

sadfksdlgj

o opsiyon bile beni ürküttü açıkcası bruma gidemez. o benim siyah incim :ask:

Gitsin gelistirsin kendini oyle donsun seneye

Burada oynayip oynamayacagi belli degil yabanci siniri yuzunden

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt