Prens | MAX

Uğur Bulut

Bodybuilder
Ulubatlı Souness
prens-dizisi-hangi-platformda-prens-dizisi-16247772_1298_amp.jpg

Prens, ailesinin isim verme zahmetine bile girmediği, genel olarak kimse tarafından sevilmeyen, kimsenin umrunda olmayan bir ülke olan Bongomia’nın Prens’inin başına gelen olayları konu ediyor.

fena degil izlenebilir boş zamanda dizi

hbo yapımı olsa imdb ilk 10a girerdi

game of thrones parodisi güzel dizi beğendim. Bizimkilerden beklenmeyecek bir kalite sunuyor. Mizahı orta kalite ama çok özel bişey beklemeyin. Yine de Türk dizi tarzının dışında genel olarak yapım.

Gibi'nin son sezonunda ki orta çağ orta dünya temaları da güzeldi bu konuda türklerde gelişmeler var.

Türk platform dizileri arasında kaliteli olmuş denilecek klasmandadır. Güzel bir dizidir ve akıcıdır tavsiye ederim.

elçi sangu'nun sevgilisi olarak elçin sangu'nun dahil olması hoş olmuş. kahpe bizans'ta metin şentürk'ün bizans kale gözcüsü olmasından beri böyle bi gani müjde mizahına denk gelmemiştim.

3. sezon biraz daha prens üzerine olursa daha güzel olur. haşerya'dan gına geldi hafif.

elçi sangu'nun sevgilisi olarak elçin sangu'nun dahil olması hoş olmuş. kahpe bizans'ta metin şentürk'ün bizans kale gözcüsü olmasından beri böyle bi gani müjde mizahına denk gelmemiştim.

3. sezon biraz daha prens üzerine olursa daha güzel olur. haşerya'dan gına geldi hafif.
elçin sangu söylemiş bende oynamak istiyorum diye elçi sanguya karsılık. güzel jest olmuş karşılıklı.

Geri
Üst Alt