Konu başlığını biliyorum onun ama iyi bir oyuncu mu nedir hiç izlemedim. Binnur Kaya, Prens dizisine cuk diye oturur, çok güzel bir sezon geliyor gibi görünüyor.
arascim , kanimca burcu nun en iyi ve en dogal performans sergiledigi dizi ;
gunesin kizlari isimli dizi idi . sevdigim bir diziydi, kadrosundaki ana genc basrol 4lu den 3u galatasarayli olmasi yuzde tebessum ettiren detaydir . burcu, berk ve tolga saritas.
tecrubeli ana basrol tarafinda da tiyatro kokenli iki usta isim var ; emre kinay ve evrim alasya .
velhasil, guzel bir diziydi turu ozelinde .
binnur kaya diizi film sektorunde en begendigim kadin oyunculardandir.
dizi olarak ; aramizda kalsin ve guzel gunler leziz aile isi dizilerdir....
film olarak ilk akliima gelen ; vavien filmi .
birde diger gsli begendigim isim olan tolga cevik'in komedi soyleyisi gosterisinde sevgili binnur kaya nin katildigi bolum lezizdir. tavsiye ederim .
velhasil - katilimlar bence iyi olmus . burcu renkli, enerjik ve ekrana yakisan oyunculardan .
burak dakak kendi jeneresinde cok begendigim bir yetenek. en son izledigim behzat c dizisinde dokturmustu kendi sahnelerinde. ayrica, guzel gunler dizisinde binnur kaya ile beraber oynamisti. burak da bildigim kadariyla ic saha maclarina giden gslilerden . partneri/esi de gslidir. beraber guzel gunler diziisinde de oynamislardi.
An itibariyle izlenebilir tek yerli dizi renktaşımızın oyunculuğu bile bozamaz diye ümit etmekteyim.
katilan isimlerden biri ezel dizisinden tanidigim yigit ozsener.
diger 3 erkek oyuncu cukur dizisinden,, burak cuur disinda ustteki dedigim dizilerde dokturmustu.
keza , kadin oyunculara da ustte degindim.
prens mimari - giray altinok , zaten *tribunden gsli buyuk yetenektir nazarimda .
*var bunlar dizisi youtube 'a eklenmis resmi sayfalari tarafindan . izlemeyenler bakabilir.
@Hayri Cund ,
@Ozan Puki ,
@Onur Adıbelli
sevgili giray'in ailecek katildigi soyleyisi programi da ikoniktir, muazzamdir. tavsiye ederim.
giray dan bahsederken, sevgili ali den de bahsetmeden olmaz. . .
ali atay bir, giray altinok iki . muthis zeki emektar, uretken sanatcilar . keza, ikisi de galatasarayliliklarini cok guzel , samimi ve olmasi gerektigi sekilde taraftar gibi yasarlar . ali atay'in son yaz dizisinde galatasaray store, forma vb sahneleri ikoniktir, tarihe gecmistir. salt bu yonden bile ayri takdir etmistim dizidekii bu dokunusunu .
basa donersek ; prens dizisi izleyin izletin denecek kadar klas bir yapimdir tarafim adina .
saygi ve selamlar.