GSC Anket Prime Osimhen vs Prime İcardi

Prime Osimheni mi Prime İcardiyi mi önümüzdeki sezon takımda görmek isterdiniz?

• Osimhen

Oy: 33 33,0%
  • Icardi

Oy: 67 67,0%

• Kullanılan toplam oy
    100
  • Anket kapatılmış .
Osimhen bunları atabilmek için 350 trilyar kalori harcıyor

İcardi için ise konuşmak yürümek gibi bişey

Fark burda işte
golcülük okey de atletizm konusunda öyle bir fark atıyor ki osi soru işaretleri oluşuyor kafada

osimhenin yoktan var ettiği milyon pozisyon var mesela

ama yine de ben de icardiye daha yakınım ama fark çok değil

Konuda da kimse emin olamamış, netleşmesi gerekiyor 😄 Galatasaray dönemleri mi yoksa genel kariyerleri mi? Inter'de oynayan Icardi'nin seviyesi, klasmanı çok çok farklıydı. O seviyenin çeyreğiyle bile şu an 60-70 milyonluk futbolcu olabiliyorsun
Halbuki net olarak yazdım üstad, Inter donemide olur ilk geldiği zamanda diye😄 Inter dönemini izlemeyenler için bizim ilk geldiği seneyi örnek olarak yazdim

Saf performans manasında prime İcardi bambaşkaydı. Ama şu bir gercek ki, Osimhen kötü takımda bile fark yaratabilir. Bu yıl Osimhen değil de İcardi oynasaydı mesela, çok öncesinde (olumsuz manada) kopup gitmiştik ligde. Osimhen, takım yerlerde sürünürken çok extra oynayarak bizi potada tuttu, İcardi ise iyi işleyen takımda oynadı 2 yıl boyunca. Aradaki fark bu.

bunu rakip takımların defanslarına sorarsanız muhtemelen tamamı osimhen der

İcardi dedim. Osimhen henüz prime dönemine ulaşamadı muhtemelen; çoğu santrfor ancak 28-29 yaşlarında ulaşabiliyor tavanına; tecrübenin en önemli olduğu mevkidir.

Saçma sapan bir soru.

prime osimhen ile prime drogba olsa neyse ama icardi olmazzz

İcardi'yi çok seviyorum yalan yok, gerçekten benim için özel. Ama forvet olarak Osimhen tarzı daha çok hoşuma gidiyor.

İlk sezon Icardi çok iyi topçuydu lakin ki Osiensen'in oyun stili bayağı hoşuma gidiyor o sebeple oyum Osiensene

22-23 de osimhen olsa yine şampiyon olurduk ama bu sene osimhen yerine icardi olsa ne olurdu muamma

Osimhen diyoruz

Saçma sapan bir soru.

prime osimhen ile prime drogba olsa neyse ama icardi olmazzz
Bugüne kadar açtığın her anketi büyük bir ciddiyetle oyladim, lateks mi pamuklu mu diye sorsan ansiklopedi karıştırır, kullanıcı yorumları okur öyle cevap verirdim, bu cevabın beni çok kırdı dorukcum. Asıl anketi açma sebebim şu idi, neler izledik zamanında, neler ellerimizden kayıp gidecek Haziranda. Ama anlamadın, hor gördün, kırdın attın. Sen busun iste. Anlasan, yüzüne tukururdum ama, sen ondanda anlamazsin.

download-1.webp

Bugüne kadar açtığın her anketi büyük bir ciddiyetle oyladim, lateks mi pamuklu mu diye sorsan ansiklopedi karıştırır, kullanıcı yorumları okur öyle cevap verirdim, bu cevabın beni çok kırdı dorukcum. Asıl anketi açma sebebim şu idi, neler izledik zamanında, neler ellerimizden kayıp gidecek Haziranda. Ama anlamadın, hor gördün, kırdın attın. Sen busun iste. Anlasan, yüzüne tukururdum ama, sen ondanda anlamazsin.

Ekli dosyayı görüntüle 284719
Şaka yapiyorum kanka şahane bir konu.

Geri
Üst Alt