- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin gibi bir ekonomiste yakıştıramadım. Pringles bile ithal edemiyoruz artık.Çok da pringlesımda mk
Ruffles'in 35 TL olduğu yerde pringles 55 TL çok değil. Aradaki oran hep buydu.bir kutu pringles olmuş 55 tl. zengin bile almaz o paraya bunu.
cipsin her türlüsü sagliksiz ve kalitesiz.Türk halkı için lüks haline geldiği için çekilmişler diye gördüm başka ürünlerde de benzer süreçler olabilir.
Diğer iddaa da içindeki bir maddeyi değiştirilmesi için talepte bulunmuşuz onlar kabul etmemiş.cipsin her türlüsü sagliksiz ve kalitesiz.
?Çok da pringlesımda mk
İÇİNDEKİLER: Patates püresi tozu, değişken oranlarda bitkisel yağlar (ayçiçeği, palm, mısır), buğday unu, mısır unu, pirinç unu, sıcak baharat karışımı (baharatlar, şeker, domates tozu, lezzet arttırıcılar (monosodyum glutamat, disodyum guanilat, disodyum inosinat) }, buğday nişastası, granül et suyu (sofra tuzu, hidrolize bitkisel protein, ayçiçek yağı}, dekstroz, ayçiçeği yağı, tatlı peynir altı suyu tozu {süt}, modifiye mısır nişastası, maya ekstraktı, aromalar, asitlik düzenleyiciler (sodyum diasetat, kalsiyum laktat}, kırmızı biber sosu tozu (olgunlaştırılmış kırmızı biber, sirke, sarımsak}, sofra tuzu, asitliği düzenleyiciler (sitrik asit, laktik asit}, maltodekstrin, otlar, renklendirici (kırmızı biber özütü), glikoz şurubu, süt proteini), maltodekstrin, emülgatör (E471), tuz, renk (Annatto Norbixin).Diğer iddaa da içindeki bir maddeyi değiştirilmesi için talepte bulunmuşuz onlar kabul etmemiş.
Katılıyorum zaten senede 2-3 kez filan yiyorum öyle çok sevmiyorum çerez daha güzel oluyor.
yemeyin zaten kilo yapiyor
Gurbetçi olan renktaşların fiyatlarla dalga geçmesi gözümüzden kaçmadıcipsin her türlüsü sagliksiz ve kalitesiz.