Bu abi de iyiydi..

latest

Tek bir bölümünü izlemedim vallahi. Bide lost mu nedir onuda hic izlemedim.

Game of thrones kadar kalitelimi bu diziler ?! Pek zanetmiyorum ama sorayim yinede.

Prison Break'de en karizma karakter bence herkes'in de istemsizce kabul ettiği Theodore "T-Bag" Bagwell'dir. En nefret edeni bile adama hayrandı.

Game of thrones kadar kalitelimi bu diziler ?! Pek zanetmiyorum ama sorayim yinede.

Bende seneler önce 1. bölümün 10 dakikasini baktiktan sonra pek etmistim

ama bir kaç ay önce 1. bölümün hepsine baktiktan sonra diziyi bitirene kadar bakmayi devam ettim.

Tavsiye ederim

Biraz klasik dizi ama baya hareketli.

Dizi Michael Scofield adli adam hakkinda. O kisi, erkek abisini hapishaneden kurtarmayi çalisiyor ve bunu yapmak için herseyi feda etmeye hazir. Kendi vücuduna hapishanenin haritasini bile tattoo yapti (!). Gerisini sen düsün Haci

Prison efsanedir. İzlersen etkileneceksin eminim. İzlemeye başla ciddiden

Son düzenleme:
PB'den sonra hiçbir şey ilgimi çekmedi. Son nokta bu oldu. 4 Senedir hiçbir dizi filme ısınamıyorum. 3 kere bitirdim şu diziyi :D

Tadında bıraksınlar.

game of thorones kadar iyimi? bunu duymadık aga game of kız dizisi yemin ediyorum 2 sezon zor katlandım

bu ne zaman başlıcak bilen varmı umarım BB nin devamı diye başlayıb leş çıkan better call saul gibi olmaz

Keşke hafızamdan silinse de tekrar izlesem bölümleri, öyle bir dizidir.

Geri
Üst Alt