- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prison Break | 5. Sezon | FOX | Şubat 2017
Sana zahmet başlığı yukarıdaki gibi güncelleyebilir miyiz r'taş? Uğur İz
Resmi olarak acıklamadılar heralde yav? Subat kesin mi
Boşverin bunu Breaking Bad geri dönsün
Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge
Alakasız:
Bu adamın gay olduğunu öğrendikten sonra diziyi bıraktım. Adama olan bütün hayranlığım bitti...
Ulan paran var, yakışıklısın, ünlüsün ve gidiyorsun erkeklere ilgi duyuyorsun. Kusura bakmayın da sokayım böyle tercihe yani.
Zaten kaçıştan sonrasını pek merak etmedim..![]()
Alakasız:
Bu adamın gay olduğunu öğrendikten sonra diziyi bıraktım. Adama olan bütün hayranlığım bitti...
Ulan paran var, yakışıklısın, ünlüsün ve gidiyorsun erkeklere ilgi duyuyorsun. Kusura bakmayın da sokayım böyle tercihe yani.
Alakasız:
how i met your mother barney de gay geçen hafta cem adrian ile muhabbet ettik adam 10 numara ama sonradan öğrendim gaymişKusura bakma ama en hafif tabir ile sanane arkadaş sanane? Isteyen istediği cinsel tercihi yapar.
Herdaim herkesin seçimine saygı göstermek lazım.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Aynen. Böyle şeylere takılmamak lazım. Benim lisede sınıfımda da vardı bir tane, hiç dışlanmadı falan herkes saygı duydu.how i met your mother barney de gay geçen hafta cem adrian ile muhabbet ettik adam 10 numara ama sonradan öğrendim gaymiş