Geliyor gönlümün efendisi.
Foxcrime tv yayınlayacak diyorlar. Umarım ABD'de yayınlandığı gün hemen bizde de yayınlanır. Her hafta yeni bölümü heyecanla beklemenin tadı başka. 4 sezonu Cnbc-e de 4 senede izlemiştim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Amerika ile aynı anda yayınlanacakmış renkdaş bekliyoruz.

O zaman 5 nisan akşamında ilk bölüm yayınlanacaktır

O zaman 5 nisan akşamında ilk bölüm yayınlanacaktır

C6oJ7GLUwAE5C7V.jpg

Vay anasini ayni anda yayin ha. Türkce ceviri var mi direkt yoksa altyazili mi yayinlayacaklar?

Bizim burada 8 Nisan da yayinlayacaklarmis Almanca olarak.

Vay anasini ayni anda yayin ha. Türkce ceviri var mi direkt yoksa altyazili mi yayinlayacaklar?

Bizim burada 8 Nisan da yayinlayacaklarmis Almanca olarak.

Ben de dün öğrendim. Vasfi Vural'ın paylaşımıyla öğrendim. Çok şaşırdım; digitürk dizileri Amerika'da yayın sonrası Türkiye'deki ilk akşam yayınlanıyor.

Ayrıca Türkçe dublaj olmayacaktır. Olmasın da zaten. Alt yazılıdır. Dünyadaki tüm fox kanalları tek bir kişiye ait olduğu için ülkelere erkenden aynı anda göndermişler ve alt yazıyı hazırlamışlardır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ben de dün öğrendim. Vasfi Vural'ın paylaşımıyla öğrendim. Çok şaşırdım; digitürk dizileri Amerika'da yayın sonrası Türkiye'deki ilk akşam yayınlanıyor.

Ayrıca Türkçe dublaj olmayacaktır. Olmasın da zaten. Alt yazılıdır. Dünyadaki tüm fox kanalları tek bir kişiye ait olduğu için ülkelere erkenden aynı anda göndermişler ve alt yazıyı hazırlamışlardır diye düşünüyorum.

Bence de Türkce dublaj olmasin. Ben hic ama hic begenmiyorum Türkce dublaji, tutturamiyorlar nedense. Özen mi göstermiyorlar yoksa nedendir bilemiyorum.

Bence de Türkce dublaj olmasin. Ben hic ama hic begenmiyorum Türkce dublaji, tutturamiyorlar nedense. Özen mi göstermiyorlar yoksa nedendir bilemiyorum.

Dünya'da dublaj işini en iyi yapan ülkelerden biriyiz; hakkını teslim etmek gerekiyor. Ama yıllarca orijinal sesiyle duyduğumuz karakterleri dublajlı dinlemek dizinin inandırıcılığına zarar verir. Star TV "Büyük Kaçış" adıyla dublajlı yayınlamıştı. Sadece 1 dakika izleyebilmiştim. İlk defa Star TV'de izleseydim o kadar korkunç gelmezdi :)

Az kaldı Az geliyor. Dizi tarihinin en muhteşem dizisi !

Bu kadar beklentinin sonu hayal kırıklığı olmaz inş.

Çok az kalmış ya keşke görmeseydim geçmez artık bu kalan süre.

Son 23 saat 40 dakika kaldı

Benim izlememe 35 saat 40 dakika

Geri
Üst Alt