Cevap: Prison Break

:asd: :asd:

arjen-robben.jpg

brad+bellick+hairstyle.jpg

berbat görünüyo zaten bu adam saçını uzattığı çok kötü brad pitt gidip ali eren geliyo sanki:D

gerçi adam 38 yaşında bu hali çokta şaşılacak şey değil.

Adamın saçları yana doğruda dik uzuyor. :asd: 4. sezon zaten bayağı kiloluydu sonra iyice bozmuş anlaşılan.

4. sezonu da bitirdim mükemmel bi diziymis Scolfield reisin ölmesi üzdü sara ve oglu ile mutlu mesut olsaydi bari yazik oldu

ayrica Prison Break yapimcilari yeni dizi yapiyorlarmis adi breakout kings t bag karakteri bu dizide devam edecekmis

Cok fena bi diziydi. Keske tüm diziyi tamamen unutsamda yeniden baslayip o zevki yeniden tatsam :)

Bunun bilgisayar oyununu deneyen var mı :D merak ediyorum indirebilirim.

Bu diziye baştan tekrar mı başlasam napsam,düşünüyorum:D

4. sezonu da bitirdim mükemmel bi diziymis Scolfield reisin ölmesi üzdü sara ve oglu ile mutlu mesut olsaydi bari yazik oldu

ayrica Prison Break yapimcilari yeni dizi yapiyorlarmis adi breakout kings t bag karakteri bu dizide devam edecekmis

İyi iyi prizın brek te en sevdiğim adamdır kendisi

Prison break i izledikten sonra hiç bir diziden keyif alamıyorum. bu dizi kadar heyecanlandıran ne dizi izledim nede film. hafta hafta internetten indirip takip ediyordum bi sonraki bölümde ne olacak diye kafayı yiyorduk bütün hafta, bide sezon finallerini düşünün :)

Aynen Aynen...

Aklıma getirdiniz açıp arşivimden birinci sezondan başlıyayım yine...:)

Prison break i izledikten sonra hiç bir diziden keyif alamıyorum. bu dizi kadar heyecanlandıran ne dizi izledim nede film. hafta hafta internetten indirip takip ediyordum bi sonraki bölümde ne olacak diye kafayı yiyorduk bütün hafta, bide sezon finallerini düşünün :)

Dexter'ı denedin mi? :)

dexter da çok güzel bir dizi biliyorum ama Prison break in tadı bi başkadır bende...

Geri
Üst Alt