Cevap: Prison Break

3. sezona kadar gelip zevk almadıysan gerek yokki bundan sonrasını izlemene ne varsa 1 2 de vardı :D sonrası bayıyor

Ben sadece 1 ve 2'yi izledim ve burda braktim. Devamini da izliyebilirdim ama iyi ki izlememisim diyorum, benim icin bu dizi 2. sezondan sonra bitmisti.

1 ve 2 sezon gercekten süperdi, cok begendim.

Ben sadece 1 ve 2'yi izledim ve burda braktim. Devamini da izliyebilirdim ama iyi ki izlememisim diyorum, benim icin bu dizi 2. sezondan sonra bitmisti.

aynen ben de 2 sezon izleyip bıraktım,tam tadında bırakmışım demek ki..

Self, Scilya'yı aldı. Bir kazıkta Ajan Self'den.. Bunalıma soktu bu dizi beni :D

O ilk sezon final insanın kalbiini durdurur ya zaten 2sezon boyunca bütün bölümler heycan manyağı yapıyordu adamı

Final bölümüne geldim. Linc mi? Sara mı? Ve Michael'ın dediği gibi olacak, "Gerekirse bu uğurda ölürüm"

2de bırakmak iyi oldu diye kendinizi kandırmayın bence:D 3. sezon da çok çok iyiydi.Hatta bence 1-3-2-4 şeklinde sıralanır sezonlar.

2 sezonu su an elimde. Yakin zamanda izlemeyi dusunuyorum.

ilk sezonu izlerken heyacandan 4 tane tişört yırttım :D

Aga bu dizi efsanedir ya.Ben hayatımda daha böyle bi dizi izlemedim.Korkunç bişeydi valla.:D

Felaket olduğu doğru harika bir dizi ama...

Öyle ne kendimi parçalarım nede elbisemi...

altı üstü dizi yahu...

ha uykusuz kaldığım olmuştur ama o kadar yani...:o

Prison'ı gördüm direk konuya daldım efsane dizi ya tekrar tekrar izle sıkılmazsıın

Yorumlar gayet iyi. En yakin zamanda baslayacagim.

ben bu filmi tv izliyordum baya izledim. sonra yayından kaldırıldı:) devamını izleyemedim. o kolu kesik herif ne sapıktı la:D

Geri
Üst Alt