Cevap: Prison Break

Tek kelimeyle şu ana kadar izlediğim en güzel dizidir! Senaryo muhteşem kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel.Ve bağımlılık yaratan bir dizi şiddetle herkesin izlemesini tavsiye ediyorum 4 kez baştan sona bitirdim bu diziyi.

2 yıldır başlayamadım ben de, belki bu ay başlarım.

Tek kelimeyle şu ana kadar izlediğim en güzel dizidir! Senaryo muhteşem kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel.Ve bağımlılık yaratan bir dizi şiddetle herkesin izlemesini tavsiye ediyorum 4 kez baştan sona bitirdim bu diziyi.

Bir kerede Oz'u izlemeni tavsiye ederim o zaman ...

ben bu filmi tv izliyordum baya izledim. sonra yayından kaldırıldı:) devamını izleyemedim. o kolu kesik herif ne sapıktı la:D

O çatlak favorimdi :D Şimdi yeni bir hapishane dizisinde Prison breakteki karekteriyle ismiyle konuk oyuncu olarak oynamış sanırım :asd: O dizi biraz ilerlesin öyle başlamayı düşünüyorum onada

Vay be. :o Favori dizilerimdendi bir zamanlar..

Türkçe dublaj felan sakın izlemeyin.Alakası yok seslendirmelerin.

Sonlara dogru az da olsa bozmasına ragmen, yine de saglam dizi.

muhteşem bir dizi. orjinal izleyin.türkçe dublaj bozuyor

Türkçe dublaj olayı her şeyi bozuyor zaten. Zamanında Robert ne Diro'nun bir filmini izlemiştim Türkçe dublajlı, o adamdan çıkan o sesi duyduktan sonra o gün bugündür orijinal dil izlemekten şaşmıyorum.

Turkce dublaj olunca, korku filminde bile guluyorum :)

Sanki komedi izliyormusum gibi :)

Ben de turkce dublaji vardi. Orjinal dilinde izle diyorsunuz yani.

Hala izlememis olanlar cok sanslisiniz :(

Keske herseyi unutsamda bidaha izlesem :o

Gercekten bagimlisi oldum dizinin. Yorumlardan belli idi zaten. 3 gunde 1. sezonu bitirdim. Tek kelime ile Muthis.

Gercekten bagimlisi oldum dizinin. Yorumlardan belli idi zaten. 3 gunde 1. sezonu bitirdim. Tek kelime ile Muthis.

Her bölüm müthiş hele o final bölümleri :D hele 1.sezonun finali adamı delirtir :D

Geri
Üst Alt