Cevap: Prison Break

Linc naptın oğlum kendine :D

Bu arada dün çok bahsedildi filmini bir daha izliyorum :)

İzlemeyen kaldımı hala :o İzlemeyen kalmasın beyler, manyak ötesi'dir, bağlar, başından kaldırmaz ama sınav falan falan verecekler hiç bulaşmasın.

Spoiler'ımsı birşey yazacağım aşağıya.

Wentworth'un gay olduğunu diziden önce bilen arkadaşlar için Scofield o kadar güzel gözükmeyebilir dikkat. Mümkünse benim gibi sonradan öğrenmek en iyisi. Tekrarını izlerken her kahramanlık yaptığında "iyi, aferim güzelde gay lan bu adam" diyorsunuz.

--- spoiler olabilir ---

sanırım 4. sezonda annelerinin yaşadığını öğrendiğimiz bölümde kaldım. kadın malikane gibi bir yerin penceresinden bakıyordu böyle.

--- spoiler olabilir ---

hangi bölüm bu yahu, oradan devam edeyim :D

Sen bi Prison Break'ın ne olduğunu öğrende ondan sonra Lost'a laf söyle .

Mesajını yeni farkettim, gereksiz mesaj olduğu aşikar. Alttaki arkadaş zaten cevabını vermiş. Ayrıca hem gereksiz, hemde tartışmaya açık ve aşırı sertlikte bir mesaj yazmışsın, ama tartışmaya gerek duymuyorum. Mesajının saçmalığını anlamışsındır heralde.

İzlemeyen kaldımı hala :o İzlemeyen kalmasın beyler, manyak ötesi'dir, bağlar, başından kaldırmaz ama sınav falan falan verecekler hiç bulaşmasın.

Spoiler'ımsı birşey yazacağım aşağıya.

Wentworth'un gay olduğunu diziden önce bilen arkadaşlar için Scofield o kadar güzel gözükmeyebilir dikkat. Mümkünse benim gibi sonradan öğrenmek en iyisi. Tekrarını izlerken her kahramanlık yaptığında "iyi, aferim güzelde gay lan bu adam" diyorsunuz.

Wentworth gay mı?:eek::akansular: La o tiple de gay olduysa biz tren mi yapsak ne?

Son bølumde ne oldugunu yazacagim simdi.

Izlemeyenler okumasin

Lincoln ve scofield øyle bir durumdaki saka Lan saka anlatmiyacagim :)

Prison Break'ı izleyen arkadaşlar, OZ'u da izlesin. Tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt