Cevap: Prison Break

Yalnız her sezonda 8 bölüm var :) 1 saat her bölüm.

Hayatımda izlediğim en güzel dizi.

4.sezonun finali bitirmişti beni. Final Break'ı yapmasalar da olurdu ama o da güzeldi.

Koskoca Prison Break ikinci sayfada kalmış haketmiyor bunu :)

3 kez 4 sezonu birden bitirdiğim hayatımda izlediğim tartışmasız en iyi dizidir.Final bölümünde ağladığımı bilirim!

Özledik be. Yok artık böyle diziler ..

Kaybolmuş gitmiş başlık google olmasa bulamazdım.Geç başlamama rağmen 1 haftada bitti gitti, mükemmel bir dizi.Senaristlere diyecek birşey yok artık kaçamazlar diyorsun yine kılıfına uygun birşeyler yapmışlar.Avatarı bile değiştirdim o derece. :)

Kaybolmuş gitmiş başlık google olmasa bulamazdım.Geç başlamama rağmen 1 haftada bitti gitti, mükemmel bir dizi.Senaristlere diyecek birşey yok artık kaçamazlar diyorsun yine kılıfına uygun birşeyler yapmışlar.Avatarı bile değiştirdim o derece. :)

Avatar yanlış olmuş daha kral şahsiyetleri seçmelisin bence.

<---

Kesinlikle devam et Özgür. Oz, Prison Break'e göre daha erkek diyebilirim.Yani kendi türleri içinde en iyisidir :)

1 sene öncenin mesajıymış ama yanlış hatırlamıyorsam 2. sezon sonu bırakmıştım. Niye bıraktım onu da hatırlamıyorum. Bakayım bir ara unuttum ben onu :D

Avatar iyidir.:) Crowley'in resminide avatar yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam bu karakterlere sempatin var sanırım. :)

Daha önce Kojiro Hyuga, geçen günlerde de House Lannister avatarları vardı.

House Lannister bayrakları inceden Galatasaray imajı verdiği için güzel olmuştu aslında, sarı kırmızı zemin aslan falan :D

Adam Gaymiş :D Yeni avatar arıyorum :coffee:

Edit:Neyse Ferdi reis kalsın ilerde buluruz belki birini :)

Bu abi de iyiydi

lechero.jpg

Finalde çalan şarkı çok hoşuma gitti.

[video=youtube;yYufv3Q_N08]https://www.youtube.com/watch?v=yYufv3Q_N08[/video]

efsane.

mükemmel diziydi. 4 sezonuda 3 hafta icinde bitirmistim zamaninda. 2010'un yaziydi galiba.

Geri
Üst Alt