Cevap: Prison Break

Bu abi de iyiydi

lechero.jpg

Senyor Lechero :ayatollah:

vay vay vay :) 1hafta önce fazla begenildigini farkettigimde basladim Prison Break'i izlemeye ve su an 1.Sezon 6.Bölümdeyim ve sunu söylüyebilirimki Tek kelimeyle Harika bir dizi 10 /10 muhtesem ..tek korkum dizinin mükemmel baslayip mükemmel devam etmiyecegedir.insallah öyle degildir ama su 6 Bölümden aldigim zevki bir Dexter'de almistim..vallahi sadece su 6 bölüm icin bile bu dizi izlenir

normalde eski dizileri izlemem bu diziyle beraber Lost ve Friends'i de izlemeyi düsünüyorum

izledigim ve izlemekte oldugum diziler hepsi hala devam eden diziler cünkü :) : Dexter,Walking Dead,Game of Thrones de yeni bölümleri bekliyorum..Breaking Bad(4.Sezon 5.Bölüm),Big Bang Theory(2.Sezon6.Bölüm) ile American Horror Story (2.Sezondayim) hala izliyorum

vay vay vay :) 1hafta önce fazla begenildigini farkettigimde basladim Prison Break'i izlemeye ve su an 1.Sezon 6.Bölümdeyim ve sunu söylüyebilirimki Tek kelimeyle Harika bir dizi 10 /10 muhtesem ..tek korkum dizinin mükemmel baslayip mükemmel devam etmiyecegedir.insallah öyle degildir ama su 6 Bölümden aldigim zevki bir Dexter'de almistim..vallahi sadece su 6 bölüm icin bile bu dizi izlenir

normalde eski dizileri izlemem bu diziyle beraber Lost ve Friends'i de izlemeyi düsünüyorum

izledigim ve izlemekte oldugum diziler hepsi hala devam eden diziler cünkü :) : Dexter,Walking Dead,Game of Thrones de yeni bölümleri bekliyorum..Breaking Bad(4.Sezon 5.Bölüm),Big Bang Theory(2.Sezon6.Bölüm) ile American Horror Story (2.Sezondayim) hala izliyorum

İkisi de efsane diziler. Belki de tarihin en iyi 3 dizisini sona bırakmışsın :D Prison 4. sezonu kötü bir tek, Lost güzel ama bir süre sonra sevdiğin tarza göre tepki verebilirsin, genelde son sezonları için hep bozdu bilmem ne derler ama bitirince de özlerler :D Friends zaten fenomen.

Prison Break ilk sezonu tüm zamanların en iyisi bence.

asik oldum diziye resmen ya :D

muhtesem zevkli bölümler oluyor

ilk 6 bölüm 10/10 :yenieek:

Harbi düşündüm de ilk sezon efsane

ve ilk Sezonu bitirdim

tek kelimeyle harikaydi ..Son 2 Bölüm acayip Heyacanliydi..kalbim küt küt atiyordu..kendimi onlarin yerinde saniyordum resmen :))

devamli derin bir nefes alip veriyordum hahaha

o kadar heyacanliydiki dün 1. Sezonun son 3 Bölümünü ardi ardina 2 Saatde izledim

yaklask 3 haftada 1.Sezonu bitirdim 2.Sezonu daha uzun bir zaman biliminde izlemeyi planliyorum ama kesin yine beceremicem :))

ve ilk Sezonu bitirdim

tek kelimeyle harikaydi ..Son 2 Bölüm acayip Heyacanliydi..kalbim küt küt atiyordu..kendimi onlarin yerinde saniyordum resmen :))

devamli derin bir nefes alip veriyordum hahaha

o kadar heyacanliydiki dün 1. Sezonun son 3 Bölümünü ardi ardina 2 Saatde izledim

yaklask 3 haftada 1.Sezonu bitirdim 2.Sezonu daha uzun bir zaman biliminde izlemeyi planliyorum ama kesin yine beceremicem :))

İlk sezonu harikaydı ama diğer sezonlardan aynı heyecanı bekleme.

usuyoruz reis :sad007:

lgfp2161+wentworth-miller-as-michael-scofield-prison-break-poster.jpg

Şu diziyi silselerde hafızamdan bir daha izlesem. Mükemmeldi. 3 sezon kısa ve tatsızdı ama olsun Prison Break candır.

ben bugün 3.Sezonun 10.Bölümünü izledim

Harika dizi kuskusuz..1 ve 2.Sezon daki aldigim zevki bir Dexter'de almistim 10/10 .3.Sezon da fena degil ama beklentilerimin cok altinda geciyor

Michael adamin dibi :)

lütfen Spoiler vermeyin

Ynt: Prison Break

Ilk sezon efsanad

Tapatalk 2

Mukemmel diziydi gerçekten.. Bir tek final bölümündeki manitasıni kacirma sahnesini beğenmemiştim.

Sv: Prison Break

Ilk sezon süper. Bitiş boktan

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

1. sezon = 14/10

2. sezon 7/10

3. sezon 5/10

4. sezon :lol:/10

Geri
Üst Alt