Cevap: Prison Break

***spoiler***

Dördüncü sezonda da klasik kurtlar vadisi edasıyla yazılmış bir senaryo vardı cidden. Devlete hizmetten bulunmuş general, devlet onu çöpe attığı için kendi imparatorluğunu kurmaya çalışıyordu vs. saçmaydı final hariç tabiki. Michael 'ın ucu açık ölümü güzel bir finaldi istediği zaman devam ettirebilirler.

1. sezondaki keyfi diğer hiç bir sezon vermedi ama yinede harika diziydi.

1.sezon bana göre gelmiş geçmiş en iyi dizi sezonlarındandır.Sonraki sezonlar aynı tempoyu sürdüremese de izlenmeye değer bir dizi.

cezam süresince 1.sezonu bitirmeme az kaldı şimdilik 9/10

:)

sarah-wayne-callies-73812.jpg

Şuana kadar izlediğim yeri bende başka olan en iyi yabancı dizidir.. :happynew:

Aşıktım bu kadına.. Dr. Tancredi.. :ayatollah:

Daha sonraları yaşlandı mı kilo mu kaybetti mi nedir ilk sezondan sonra belirgin şekilde düştü güzellikten bence,yüzünden kan gitti kadının resmen. Ama ilk sezonda tam bir melek gibiydi. Mesela Wentworth Miller(Michael Scofield) da kilo almıştı daha sonraları...

İlk sezonu harikaydı,4. sezon zorlamaydı fakat Final Break ile ucu açık bir ölüm ve duygusallıkla işi bağladılar. Olağanüstü planlar,zekayı zorlayan olaylar,karakterlerin sağlamlığı vb. ile unutulmazlar arasına girdi Prison Break...Şu an böyle diziler yok maalesef.

Daha sonraları yaşlandı mı kilo mu kaybetti mi nedir ilk sezondan sonra belirgin şekilde düştü güzellikten bence,yüzünden kan gitti kadının resmen. Ama ilk sezonda tam bir melek gibiydi. Mesela Wentworth Miller(Michael Scofield) da kilo almıştı daha sonraları...

İlk sezonu harikaydı,4. sezon zorlamaydı fakat Final Break ile ucu açık bir ölüm ve duygusallıkla işi bağladılar. Olağanüstü planlar,zekayı zorlayan olaylar,karakterlerin sağlamlığı vb. ile unutulmazlar arasına girdi Prison Break...Şu an böyle diziler yok maalesef.

Belki çok iddialı olacak ama bence gelmiş geçmiş en iyi dizi. Her yönüyle :ka21:

Michael Scofield Barney üstat gibi farklı bir cinsi tercihde bulunduğunu açıkladı.

Yok yok Cem Yılmaz haklı bence ..

izlediğim en iyi diziydi

ta ki breaking bad'i izlemeye başlayıncaya kadar.

4. sezonu sırf finali merak ettiğim için izledim.1. ve 3. sezonlar iyiydi özellikle 1. sezon muhteşemdi.

Belki çok iddialı olacak ama bence gelmiş geçmiş en iyi dizi. Her yönüyle :ka21:

"Oz" aynı türde bana göre hapishane ortamını anlatmada daha erkekçe bir diziydi...Şöyle diyeyim eğer ilk sezondaki mükemmelliğe yakınlığı yayabilselerdi belki ben de bu şekilde düşünebilirdim.Özellikle 4. sezondaki olaylarda zorlamalar olduğunu hissedebiliyorsun...

X Files ve Lost benim için her daim zirvede fakat Prison Break'i unutmak da imkansız. İnsan karakterleri özlüyor yav...Prison Break'teki tempoyu,koşuşturmayı,zekayı ve karakterlerin oturmuşluğunu şu anki dizilerde bulmak hakikaten zor gözüküyor.

geçen gün bitirdim. aklımda kalan iki şey

aaaje1.jpg

ve pope'un 'son of a bitch' deyişi

Baya geç başlamama rağmen bende 6 günde bitirdim diziyi gerçekten süper bu zamana kadar izlemediğime yandım.

Hala izlemeyen varsa hiç durmasın izlesinler böyle dizileri izledikten sonra insanın türk dizilerinden soguyor resmen :D

Başlığı görünce eski bir dostu görmüşcesine sevindim, vay be ne günlerimiz geçti dedirtti yani :D

3 kere falan izledim herhalde farklı farklı yıllarda.İlk sezonu değişilmez

Geri
Üst Alt