heryönüyle cok iyiydi en sevdigim 3 yabancı dizide kesinlikle.dönsün igrenc olsa bile izlerim ama micheal dönsün bi sekilde zombi bile olsa izlerim :D

son sezonu bir ben beğendim heralde çok heyecanlıydı bana göre

sıralamam 1-4-3-2

yeniden çekmesinler ya , devam gelirse izlerim.

Yeniden çekilebilmesi için Final Break'te Michael'in ölümü muallaklı olmuştu.Tekrardan başlar ise oradan yürünebilir ki kadük de durmaz.

Gerek yok. Prison Break demek 1. sezon demek. O 1. sezon öyle muhtesem bir sey olmasaydi 2. ve 3. o kadar sarmazdi kanimca. Sonunu da pek begenmemistim, ama 4. sezon genelinde iyidi.

nasil oyniyacak basroldeki kardesler? ikisi de suan baska dizilerde oynuyor biraz zor geldi bana

Özellikle ilk sezonu olmak üzere efsane bir diziydi. Suyunu çıkarmasınlar.

Üzerine daha iyi yabancı dizi yapılamadı. Benim için 1 numaradır.

Bu işler para ve prestije bakar. Prison Break gibi bir projeden prestijli dizilerde oynadıklarını düşünmüyorum. Hangimiz Prison Break'ten önce tanıyorduk. Wentworht Miller'ı yada Dominic Purcell'i dediğim gibi prodüksiyon ve proje sağlam olursa olabilir.

öteki taraftan plan yapıp buraya gelebilecek tek adam michael schofield olur zaten...yakışır bu dizi,özledim tadını..

sikofild reis zoru başarırız, imkansız zaman alır felsefesini abartmış.

filmden devam etmiyceklermis zaten ben de filmi diziyi bitirdikten 3 yil sonra izlemistim :D diziyi bitirip filmden haberi olmayan cok kisi var.

Prison Break hayranlarına müjde: 5. sezon geliyor
07/08/2015 -

Yaklaşık 42 ülkede yayınlanan ve dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Prison Break, 7 yıllık bir aradan sonra geri dönüyor.
Fox kanalında 2005-2009 yılları arasında yayınlanan ve bir TV fenomenine dönüşen dizinin, geçtiğimiz aylarda 5. sezonla geri döneceği iddia edilmişti. Kanal tarafından yapılan resmi açıklamayla bu iddia doğrulanmış oldu.

2016'DA YENİDEN EKRANDA

Kanalın patronları Dana Walden ve Gary Newman, dizinin 2016 sezonunda ana karakterleri Wentworth Miller ve Dominic Purcell'la ekranda olacağını açıkladı.

10 bölümden oluşacağı belirtilen 5. sezon müjdesi, dizinin haberi sevinçle karşılandı. Bir anda sosyal medyanın gündemine oturan haber, Türkiye'de de "Prison Break" başlığıyla TT listesine girdi.

Dört sezon boyunca yayınlanan dizi, işlemediği bir suçtan dolayı hapse giren Lincoln Burrows'ün kardeşi Michael Scofield tarafından müthiş bir planla hapisten kaçırılmaya çalışması konu alıyordu.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

ilk sezonu belki de dizi tarihinin en iyi başlangıcını yapmıştı ama sonraki sezonlar vasat düzeyde geçmişti.bu haliyle kalsaydı keşke diziyi daha da bok edip koyacaklar gibi

Geri
Üst Alt