Spoiler verememişsin, linç yeme olasılıgın yüksek

İzledin onun için mi yorum yapıp imalı şekilde spoiler mi veriyorsun, yoksa Trailer üzerinden fikir mi yürütüyorsun? Ona göre mahkeme kurulup hakkında iddianame yazılacak

mesaji duzenlemeye calisiyorum ama secenek vermiyor.. sadece reklamlardan gordugumu tahmin ediyorum. sadece 1 bolum oynandi ve oyle birseyden bahsedilmedi bile, dedigim gibi sadece benim dusundugum.

Son düzenleme:
Zaten beşinci sezon sadece dokuz. bölümden oluşuyor, bence önce bir görmek istiyorlar eski havasını yakalayacak mı

bakıyorum da fox'un ratingleri yerlerde sürünüyor

cbs fark atmış resmen

pb saatinde 3.82 milyon izlenmeyle 1.

akşam saatleri içinse toplamda 2. olmuş

başka 1 diziden daha iyi ratingler bulabileceklerini sanmıyorum ama bu izlenmelerin böyle devam edip etmeyeceği de meçhul..

Spoiler yememek için başlığa girmemiştim, biraz önce bitti.

Benim beklediğimden çok daha heyecanlı ve gerilimli başladı. Baya beğendim yani.

c-note'dan böyle bir allah dostu çıkacağını tahmin eylemezdim

cf16be83c3ba4c26e0737c947c24371d.jpg

Prison Break yayınlandığı ilk dönemde ABD'deki reytinglerinde sıkıntı yaşıyordu. Ancak dizi Asya'da, Avrupa'da çok fazla ilgi gördüğü için 4 Sezon yayınlandı. Amerika sistemini eleştirmesinden dolayı ABD karşıtı Asya'da ilgi görmesi tesadüf değil. O dönem ABD'deki grev olmasa daha fazla yayınlanırdı. Ancak dizinin 4. sezonda bitmesi geleceği açısından hayırlı olmasına sebep oldu. Dizi 5. 6. sezonu 2010 yılında görseydi azalarak yok olacak bir daha açılmamak üzere o defter kapanacaktı.

İlk bölümü izleyebildim sonunda :)

Çok iyi başladı be. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadan birden bitti. Özlemişiz reisleri. Gerilimli ve gizemli başladı. İkinci bölümü heyecanla bekliyorum :)

İlk bölümü izledim iyidi ancak dönüşün daha şaşaalı olmasını beklerdim.

Ben kalitesi duser saniyordum ama iyiydi.

Ben de begendim ilk bölümü, bakalim diger bölümler nasil olacak.

Tüm kadro toplanmis, Kellerman reis de katilacak 2. veya 3.bölümde :hat:

8f79c731fbbb3497c6b779107476b506.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Geri
Üst Alt