Aynen yine acayip bişeyler olacak mg. Dizinin ilk 2 bölümünde soru işaretini geçtim açıklanmış cevap yok. Sürekli soru işaretleri artıyor hatta ama izletiyor da. 3. sezon da bozdu falan dediler(kesinlikle katılmıyorum) ama bu sezon aynı 1.si gibi bence. Yani diziyi hiç izlemediğimi varsayıyorum ilk 2 bölümü yeni izleyen biri olsam manyak bişey derim.

yani simdi cok kaliteli bi yapim degil acikcasi 2005te cikmis o zamandan beri dizi kalitesi arsh'a yukseldi bildigin. ama eglenceli ve cilgin bi dizi ayni 24 gibi. yeni izleyen biri bu ne sacmalik diyebilir ama bizim gibi 2005te 3-5 dizi anca varken bunun ilk sezonuna tutulanlar icin hem eski tarzi animsatmasi hem de dizide gerceklesen turlu manyakliklar sebebiyle izlemek icin 1e 1 bir dizi olmustur dogrusu

Harika yav dur bakalım :D

Büyük spoiler

Ulan tam 1.sezon finali havası var diyordum olmadı lan :/
Sara'nın kocası bakalım kaçıncı nesil orço çıkacak

İlk sezondaki keskinlik asla yok. Ayrıca 3 kesinlikle bok gibiydi.

Dizide Scofield son Mehdi benim Yeni din oluşturacağım deyip gökyüzünü yarsa; ay'ı yaklaştırıp uzaklaştırsa; Ortadoğu'ya barış getirse... kısaca saçmalıkları fantastik sınırları aşarak yapsalar bile ben yine izlerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk sezondaki keskinlik asla yok. Ayrıca 3 kesinlikle bok gibiydi.

Evet sona çok zorlamaydı ama bok fazla ağır :) Ben ikinci ve dördüncü sezonu çok sevmiştim. Genel kanının aksine birinci sezon değil ikinci sezon çok iyiydi bana göre. Tam anlamlıyla efsaneydi. Daima bir kaçış içinde olmaları çok iyiydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

:/

Yazık oldu.

Gerçi bu kadar çabuk kaçacağını sanmıyordum

T-bag ve Sarah beraber çalışırlar bundan sonra, Kellermanı de daha çok görürüz

Bakalım gardiyanlar mihayle napcaklar :/

Bu kadar çabuk kaçamaz diye düşünüyordum ki öyle de oldu. Bakalım 4. bölümü nasıl bağlayacaklar..

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Bu kadar çabuk kaçamaz diye düşünüyordum ki öyle de oldu. Bakalım 4. bölümü nasıl bağlayacaklar..

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

PB tarih kitapları araştırılsın böyle bi yakalanma var mı iq yıkıldım ;(

Michael sikkofield efendi işid liderini de yanında götüreceğine hapishanede tecavüz edilerek öldürülsün daha iyi

yemen sahneleri 1 dizi icin cok basarili

onceki 7 yila ait seyler duydukca, bize niye gostermediniz i.neler diyorum..

bu dizinin devamımı bunun olayı ne micheal ölmemişmiydi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt