Ben en cok hollandaya gidecem diye binadan atlayan deliyi geri istiyorum. Kafa travmasiyla yirtmis olsa, darbe sonucu akillanmis olsa ve hollandada mafya kurmus olsa guzel olur bence

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben en cok hollandaya gidecem diye binadan atlayan deliyi geri istiyorum. Kafa travmasiyla yirtmis olsa, darbe sonucu akillanmis olsa ve hollandada mafya kurmus olsa guzel olur bence

iyi gitti ama kabul edelim.

iyi gitti ama kabul edelim.
o noktaya kadar t bag elini kaybetmisken, abruzzi reis makarna suzulecek kivama gelmisken bunun yasamasi iyiydi.

Abruzzi sonra mi oldu yoksa, 3. Kez izlemeliyim shu diziyi anlasilan.d

o noktaya kadar t bag elini kaybetmisken, abruzzi reis makarna suzulecek kivama gelmisken bunun yasamasi iyiydi.

Abruzzi sonra mi oldu yoksa, 3. Kez izlemeliyim shu diziyi anlasilan.d

emin değilim ama bu sonradan atladı hatırladığım kadarıyla. mahone yanına brad i alıp bu deliyi buldurtmuştu. abruzzi de eski hesabı kapama adına tuzağa düşmüştü. kevgire döndü zaten sonra

Levent bey diziyi izleyecektim sayenizde izlemıcem yazıklar olsun

Üstad, Poseidon hakkında yeteri kadar bilgi vermiş, e artık tahmin edersiniz diye düşünüyorum.

Gençler bahsettiğim 4. sezon boşuna spoiler muamelesi yapmayın. :D

Son düzenleme:
18013431_288802261573477_7918669068066881536_n.jpg

Linc de az p*c değil ha.
Her sezon 1 manita eskitiyor .

Tapatalk

3. Sezonu izleyen adamin bu konuya girmeyecegini mi zannediyorsun?

Yoksa mal taklidi mi yapiyorsun?

Yav tamam adam düşüncesizce davranmış da bu bir dizi sonuçta eğlence amaçlı bir şey niye senden 19 yaş büyük birisine bu üslupla konuşuyorsun?

Geri
Üst Alt