Unutulmaz bir bölümdü. İzlemeyen çok şey kaçırır.

Sezon başından beri en iyi bölümdü, PB adına yakışır bir bölüm oldu. Demekki sorun Yemen'deymiş.

Ben bu bölümün güzelliğini sadece bu sezonla sınırlandıramam. Muhtemelen en iyi bölümler top 10'una en kötü 5. sıradan girer. Öylesine acayip güzel bir bölümdü.

Bu bölümde gerçekçilikle alakası olmayan bir kaç sahneler vardı ama en azından heyecanlıydı

Geçen hafta ve bu hafta izleyemedim. Bu gece iki bölüm birden izleyeceğim. Umarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tüm internet'den kaldırmışlar. Arada oluyor böyle bir kaç güne yeni adresler ortaya çıkar.

Herkesin gündeminden düşmüş sanırım. Ama bana göre dizi efsaneliğini hala koruyor.

Yeni bölüm fragmanında sezon finali denmiş. Bu 6. Sezon gelecek anlamına mı geliyor acaba

Herkesin gündeminden düşmüş sanırım. Ama bana göre dizi efsaneliğini hala koruyor.

Yeni bölüm fragmanında sezon finali denmiş. Bu 6. Sezon gelecek anlamına mı geliyor acaba

Sezon finali denmesi 6. sezonun habercisi.

Yeni sezon çok yüksek ihtimalle gelmeyecek.

Neden sezon finali diyorlar peki?

Çünkü kapıyı tamamen kapatmak istemediklerinden. Yani yeni sezon düşük bir ihtimalle gelebilir, gelse de bu yakın gelecekte (mesela bir yıl içinde) olmayacak. İstersen kaynak da vereyim:

Fox confirms there are no current plans to bring back Prison Break or 24: Legacy | The Independent

Prison Break TV Show on FOX: Cancelled (No Season 6) - canceled TV shows - TV Series Finale

Geri
Üst Alt