Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: PES 2011 çok konuşulacak!

Fifa Pes'in yanında atari oyunu gibi Pesteki hakimiyet Fifada yok ancak Pes'te yeterli derecede mod yok Fifada secenek fazla Fifanın modları lisansı cesitliligi Pes'in oynanısı grafikleri daha kaliteli bence

PES 2011 Bomba Gibi Geliyor !

Evet arkadaşlar internette gezinirken gördüm PES 2011'in Trailer'i çıkmış çok kısa 1.30 dakikanın altında bir tanıtım ama gerçektende ne kadar güzel olduğunu Messi size gösterecek :animation:

Buradan İzleyebilirsiniz

Cevap: Pes 2011

Bakalım,görecez..

Pes lisansları tamamen full şekilde alabilse, Fifa'yı geçecek. Çok sevdiğim Fifa nedense son 4-5 yıldır acaip bir şekilde saçmalıyor.

bir çok hatası var nedense bir türlü sevemedim pesi ama oynuyorm yapıcak bişi yok :D

Güzel olduğundan değil,Pes'e herkes alıştığından alıyor. Fifa'yı denemeye zaman vermiyorlar. Dünyada satış sayılarında eziyor Fifa zaten. Dünyaya mı bakacaksın Türkiye'ye mi ?

Ben Ankara'ya bakarım. O değil de gel bir PES atalım?:melek::lol:

Konsolda, FIFA daha iyi. "Give FIFA a chance" diye bir şarkı yapacağım artık. Herkes ön yargılı FIFA'ya karşı.

Ben Ankara'ya bakarım. O değil de gel bir PES atalım?:melek::lol:

Severim böyle iddaalı olanları :D Eskişehirde turnuvasına katıldım yarı finalde elenmiştim keşke imkan olsaydı da oynasaydık senle :P Ayrıca 4 5 farklı şehirde pes oynamışlığım var ama girdiğim hiç bir kafede fifa oynayana denk gelmedim :D

Fifa topla ilgili durumları düzeltemezse ne köy olur ne de kasaba

Geri
Üst Alt