Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Ben bir sezonda maç başına 1 golden az yiyorum. Defansta saçmasapan hatalarla gol yediğim oluyor ama.

0.99 gol mü yiyorsun yani? :) 1 golden az, tuttum bunu... :)

Zaten uyuz olduğum noktada burası... Salak Godin topu uzaklaştıracağına o koca poposunu kaldıramıyor ve maalesef topa dokunamadan top ağlarla buluşuyor. Messi çalım manyağı yaptı katır Godin'i...

0.99 gol mü yiyorsun yani? :) 1 golden az, tuttum bunu... :)

Zaten uyuz olduğum noktada burası... Salak Godin topu uzaklaştıracağına o koca poposunu kaldıramıyor ve maalesef topa dokunamadan top ağlarla buluşuyor. Messi çalım manyağı yaptı katır Godin'i...

38 maçta 28-30 gol falan yedim. Çalımdan çok adamlar aralara iyi paslar bırakabiliyor. Yediğim goller böyle genelde. Çalımları da etkili oluyor. Adam geçebilmek belirli bir hıza ulaşmak gerekiyor. Oyuncu pası alıp harekete geçtiğinde kağnı gibi oluyor. E'ye yani sprint tuşuna arka arkaya basıp hızlanıyorsun.

Ya beyler, bu sefer tam oyunu indireceğim, yetersiz disc diyor. Dolu diyor yani. 5 GB kaplıyor oyun. 5GB'lik yer nasıl açayım ben, 5 GB'lik program yok bir kere. Anlamadım bu işi. Hepsini silsem bile 5 zor eder. Vay arkadaş. Yardımcı olabilecek olan var mı?

Konulu filmleri yok et.

@Doğukan, HDD'nin kapladığı alan kaç? :o

Ya hacı, HDD hard disc'mi oluyor, anlamıyorum :D Benim anlayacağım dilden konuş :) Standart işte. Ne kadar kaplar bilmem ki. Laptop işte, markası Acer :D 2 Gb hızı var aga :D

Dosyayı indirirken Bilgisayar->Yerel Disk (D : )'yi seç oraya indir.

Hacı, uTorrent'den indiriyorum. Orada bir şey sormuyor. Bir nevi Limewere gibi düşün. Yüzdeli. Artık nereye iniyorsa :D 4 saatte iniyor. Anlamadım nakkun :)

uTorrent'i aç;

1 - Üstte Options(Seçenekler) bölümünden, Preferences(tercihler) seçeneğine gir.

2 - Açılan pencerede soldan Downloads(İndirmeler) tabına tıkla ve sağda indirilecek dosyaların yerini gösteren bir alan olacak (C:\Downloads\ gibi) orayı (D:\Downloads) olarak değiştir

3 - Tamam, Kaydet diyerek panelden çık ve indirme işlemini tekrardan başlat.

uTorrent'i aç;

1 - Üstte Options(Seçenekler) bölümünden, Preferences(tercihler) seçeneğine gir.

2 - Açılan pencerede soldan Downloads(İndirmeler) tabına tıkla ve sağda indirilecek dosyaların yerini gösteren bir alan olacak (C:\Downloads\ gibi) orayı (D:\Downloads) olarak değiştir

3 - Tamam, Kaydet diyerek panelden çık ve indirme işlemini tekrardan başlat.

Teşekkür ediyorum, Adem. Çok sağol. Sıkıntı olursa yazarım yine. :)

@Adem, aga ben D'ye yüklüyorumda oyunu kurarken C'ye yüklenmeyecek mi bu? C zaten dolu?

Bide ek olarak, ben oyunlar C'ye iniyor biliyorum? Hani Program files falan orada ya. ?

Bide ek olarak, ben oyunlar C'ye iniyor biliyorum? Hani Program files falan orada ya. ?

Canını boşuna sıkıyorsun. D'ye gel, yeni klasör oluştur; adını da Program Files koy. Ki buna gerekte yok. D'de herhangi bir klasöre, ya da ana dizine de kurabilirsin.

Canını boşuna sıkıyorsun. D'ye gel, yeni klasör oluştur; adını da Program Files koy. Ki buna gerekte yok. D'de herhangi bir klasöre, ya da ana dizine de kurabilirsin.

Teşekkürler Adem, çok sağol. İnşallah inince sıkıntı olmaz. Daha inme aşamasında. Crack falan oyunun içindedir değil mi? Serial key falan.

Teşekkürler Adem, çok sağol. İnşallah inince sıkıntı olmaz. Daha inme aşamasında. Crack falan oyunun içindedir değil mi? Serial key falan.

Orasını bilemem. :) Oyunun bende DVD'si var, internetten indirecek olsam herhalde çatlardım. :)

Geri
Üst Alt