Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Bu arada Palsehin 96 olmuştu bende. Demin görünce hatırladım. Kıytırık gibi duruyor ama iyi gelişiyor. Pastore de öyle. Alması da çok basit bu ikiliyi.

Kesinlikle.Market değerini istiyor maaş olarak herifler.Bu mantıkla günümüzde Ronaldo'nun 94 milyon euro maaş alması gerekir.

Batıyoruz sonra saçma deyince de kızıyor arkadaşlar :(

KONAMI yeni bir resmi güncelleme çıkarıyormuş. Orada düzeltirler umarım. :o

Ben şahsen satmayı düşünüyorum Gomis'i. Bu kadar yüksek maaş veremem. :o

Bu arada Palsehin 96 olmuştu bende. Demin görünce hatırladım. Kıytırık gibi duruyor ama iyi gelişiyor. Pastore de öyle. Alması da çok basit bu ikiliyi.

Bende PESEdit yaması kurulu. Palsehin yok. Ama 2010'da alıyordum. Bende de 98'e falan çıkıyordu o zaman. :D

Pastore'yi almayı düşünüyordum da şu anda 80 gücü bende. O kadar gelişecek gibi durmuyor. Senin takımında gelişiyordur, bende o kadar gelişmesi imkansız. :)

KONAMI yeni bir resmi güncelleme çıkarıyormuş. Orada düzeltirler umarım. :o

Ben şahsen satmayı düşünüyorum Gomis'i. Bu kadar yüksek maaş veremem. :o

Bazı şeyler çok baştan savma olmuş. İnşallah düzelir bahsettiğin güncelleme ile.

Bende PESEdit yaması kurulu. Palsehin yok. Ama 2010'da alıyordum. Bende de 98'e falan çıkıyordu o zaman. :D

Pastore'yi almayı düşünüyordum da şu anda 80 gücü bende. O kadar gelişecek gibi durmuyor. Senin takımında gelişiyordur, bende o kadar gelişmesi imkansız. :)

Oyuncu alırken yıldızı olmasına dikkat ediyor musun ?

Senin gibi her detayına baksam transfer yapamam ben. :asd:

Bire birde gol atmanın zor olduğu bir oyuncu için çok gerekli oluyor :) Yalnız uzaktan şut özelliği olan oyuncu çok az.Genç bulamadım.

Zarate, Lukaku, Babacar, Welbeck, Ternalbao gibi isimlere bak forvet için.Gerçi Zarate SS ama ben koydum SF de oynuyor :)

Bire birde gol atmanın zor olduğu bir oyuncu için çok gerekli oluyor :) Yalnız uzaktan şut özelliği olan oyuncu çok az.Genç bulamadım.

Zarate, Lukaku, Babacar, Welbeck, Ternalbao gibi isimlere bak forvet için.Gerçi Zarate SS ama ben koydum SF de oynuyor :)

Babacar'ı önceki Master League'de almıştım. Lukaku'yu sezon sonu alabilirim. Ama Babacar daha iyi. :)

Babacar'ı önceki Master League'de almıştım. Lukaku'yu sezon sonu alabilirim. Ama Babacar daha iyi. :)

Babacar hem hızlı hem güçlü.Tam santrafor.Next Drogba :) Lukaku'yu da açık olarak oynatabilirsin.O da hızlı ve top sürme konusunda da fena değil.

Javier Hernandez, Nuri Şahin ve Busquets ile 2 oyuncu daha aldım. Oyuncuların maaşlarını karşılayamayacak duruma geldim. İstemeyerek olsa da Gomis'i serbest bıraktım. 5-6 oyuncu gönderdim. Cabaye'yi de satacağım. Çok maliyetli çünkü.

tsaktoyouri, santon, vandebuurd, palmieri(master başlayınca boşta çıkıyor), A.Fanchone, Candreva, Alex Te., Vargas, Varela, Ternalbao, Moses, Lukaku, Muckeloak, Pjanic, Arda Turan, İnsua, Gargano, De Ceglie, Sergio Sanchez, Wijnaldum önemli oyunucular

Geçen gün arkadaşımla ps3 cafede oynadık. 20'yi geçkin maç yaptık ve toplamda 6-7 tane penaltı kazandım fakat hiçbirini atamadım. Hatta 1-0 kaybettiğim bir maçta 2 tane penaltıdan yararlanamadım. 2. penaltı son dakikadaydı hatta. :(

Geçen gün arkadaşımla ps3 cafede oynadık. 20'yi geçkin maç yaptık ve toplamda 6-7 tane penaltı kazandım fakat hiçbirini atamadım. Hatta 1-0 kaybettiğim bir maçta 2 tane penaltıdan yararlanamadım. 2. penaltı son dakikadaydı hatta. :(

Şuta basacaksın adam topa koşarken yukarı yada aşağı tuşuna az bişe basılı tutacaksın, bu kadar :)

2010 daha iyiydi yahu adamlardan top alamıyorum kıytırık 2 lig takımı bile mübarek barca kesiliyo başıma...zaten top aldığımdada hemen kaybediyoruz illa barcayı alacaksın.başka şans yok.......

zaten alışamadım ara pas atıyorum kaleciye gidiyo...gercekten..nba 2011 k bundan yüz kat iyi kardeşim

lukaku palmerı perin vandebuurg süper oluyor hakkaten mlde benim 2. sezonumda top playerda oynamama rağmen çok kolaylaştı bıraktım

Kadir senin çoooook önceden paylaştığın PESEdir vardı, onu nasıl kuruyoruz? :D :o

Geri
Üst Alt