Berkecan Aslantürk
Parçalı Üye
- 19 Mart 2009
- 4.926
- 0
- 1.331
Cevap: Pro Evolution Soccer 2011
Allianz mı o
Buda demonun videosu.
Allianz mı o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buda demonun videosu.
Deeplinking ne la?![]()
Linkleri düzelttim. Serefsiz site alinti yapmama izin vermedi.![]()
Allianz mı o![]()
Oyun gecen senenin nerdeyse aynisi. Menü görselligi disinda pek fazla bir degisiklik yok gibi. Yine sadece 4 tane lig var.
Bu sene yine ancak iyi bir alternatif oyun olur. Fifa'yi ilk gün alacam, Pes'ide yine ucuzlayinca.
Camp Nou
Oyun gecen senenin nerdeyse aynisi. Menü görselligi disinda pek fazla bir degisiklik yok gibi. Yine sadece 4 tane lig var.
Bu sene yine ancak iyi bir alternatif oyun olur. Fifa'yi ilk gün alacam, Pes'ide yine ucuzlayinca.
Camp Nou
Camp Nou
Bunu diyen adamın daha 1 saat önce koyduğu Fifa 2011 videolarının Fifa 2010'dan milim farkı yok...
Nasıl değişiklik yok Necati menüler dışında? Oyunda gelişmeler var. Ancak Van Buyten'in dibindeki topa hareketlenmemesi kötüydü.
Pes2008'den beri ayni. Insan en azindan 3-4 tane daha lig ekler. Oyuncularin topa hareketlenmesi bile ayni. Orda bitane pozisyon vardi. Xavi kaleye sut cekti sonra orda yakin cekime gectiler ayni Pes2008'de gibi. Her sene ayni Menü'yü biraz gelistiriyorlar o kadar. Bide utanmadan bu oyun icin 70euro istiyorlar yazik vallah.
[video=youtube;4xmpuvyjVEk]https://www.youtube.com/watch?v=4xmpuvyjVEk[/video]
Evet hic fark yok.
Iyi bak istersen. Fifa10'u ben 6-7ay boyunca nasil oynadim ona bile sasiyorum. World Cup'a gectikten sonra Fifa10'u oynamak eziyet gibiydi.
Simdi World Cup'un bir üstü cikti.![]()
Farklı kesinlikle. Ben oyunu ilk çıktığı günden beri oynuyorum. Bana kesinlikle değişik geldi oyuncuların dönüşleri, hareketleri, paslar, şutlar vs. Oyunun fiyatı o kadar yüksek değil ayrıca. PS3'te 35 £, PC'de 24 £. Almanya'daki fiyatları bilmiyorum tabii. Türkiye'den zaten orijinal oyun alınmaz. 150 TL vardır burada fiyatı.![]()

Şu verdiğin Real Madrid-Arsenal maçını demin izledim Fifa 2011 başlığında vermiştin, tıpatıp aynı Fifa 10'la buradan izlerken,grafiksel olarak da oyun tarzı olarak da hiçbir fark yok. PES de Fifa 10'a çok benzer bir oyun yapmış , muhteşem pas yüzdeleri , sahte ikili mücadeler bilemiyorum iki oyunun da videoları hiç tatmin edici değil.
İki oyunun da yapay zekası yine defansif olarak yerlerde bu arada,bu kadar zor olmamalı yapay zekayı en azından defansif olarak güçlendirmek. Adam gibi insan insana oynadığında çok can sıkıcı oluyor.
Cok pahali bizim burda. Oyun biraz düssün ondan sonra alacam.![]()
İngiltere veya İrlanda'dan al. Hatta şu siteden al. Tavsiye ediyorum.
Sendit.com > DVDs, CDs, Games > Free delivery to UK & Ireland - Sendit.com

Beyler oyunda spiker olacak mı acaba?
Daha önceki videolarda var gibiydi diye hatırlıyorum. Kesin bilgisi olan var mı?

Bizim burda her mala %19 vergi koyuyorlar. Gecen ay 360 euro'ya laptop aldim, yaklasik 60 euro vergiye gitti.
Tabiki olacak, spikersiz oyunmu olur ??
Demolarda spiker olmuyor sadece full sürümlerde oluyor.