Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu yıl libertodores kupaı olacakmış sırf onu denemek için alcağım farklı bir yenilik olacak sonuçta
Artık pasların da şut gibi olması sevindirici,umarım ara paslar Fifa'daki gibi olmaz,her arapas geçiyor orada. PES 2010'da o güzel ayarlanmıştı. Yapay zeka bir de defansif açıdan akıllandırılırsa çok iyi olacak,kalecilerin rakip yanından koşarken paralel koşularından falan sıkıldım artık![]()
PES 2010'da ara pas atmak zordu ama istediğin yere pas atamıyordun. Şimdi daha iyi olacağını düşünüyorum.
Ara pas zor olsun zaten , 9'da leblebi gibi arapas atıyordun,ben ortasahada normal pasları bile adamın ayağının önüne gitsin diye arapasla atardım. Fifa 10'da da öyle,her arapas geçiyor bir anlamı kalmıyor.
Bir de pasların gücü ayarlanmadığında kötü oluyordu,bazen istenmeyen yerlere ve adamlara gidiyordu paslar şimdi o olay toptan kalkacak sanırım. Dediğim gibi PES oynanış açısından ve franchise olarak zaten Fifa'dan dağlar kadar öndeydi geçen seneye kadar , gerekli değişiklikleri yaptıkları takdirde tekrar tepeye oturacaklarına eminim.
Ara pas zor olsun zaten , 9'da leblebi gibi arapas atıyordun,ben ortasahada normal pasları bile adamın ayağının önüne gitsin diye arapasla atardım. Fifa 10'da da öyle,her arapas geçiyor bir anlamı kalmıyor.
Bir de pasların gücü ayarlanmadığında kötü oluyordu,bazen istenmeyen yerlere ve adamlara gidiyordu paslar şimdi o olay toptan kalkacak sanırım. Dediğim gibi PES oynanış açısından ve franchise olarak zaten Fifa'dan dağlar kadar öndeydi geçen seneye kadar , gerekli değişiklikleri yaptıkları takdirde tekrar tepeye oturacaklarına eminim.
Ara pas olayı benim de en çok ilgimi çeken bölüm, taraftar efektleriyle birlikte. Tek sorun statlar bana çok soğukmuş gibi geldi. Videolardan izlediğim kadarıyla Camp Nou Konami Stadı'na benziyor. Umarım demo olduğu için böyledir.
Sadece metin mi Türkçe yoksa full oyun mu?
Aslında Konami veya Ea Sports, anlaşıcak Ercan Taner'le verecek parayı koyacak Türkçe spiker harika olur ama, korsan satışlar devam ettiği sürece Türkçe menü bile bizim millete fazla.
2 senedir pes oynamadıgım için soruyorum pes te online oyun nasıl iyimi acaba?( ps3 için)
Aslında Konami veya Ea Sports, anlaşıcak Ercan Taner'le verecek parayı koyacak Türkçe spiker harika olur ama, korsan satışlar devam ettiği sürece Türkçe menü bile bizim millete fazla.