Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

çalım atmak cok zor olmus bu oyunda :o

Devre arasında aklıma gelenleri yazayım;

- Bu maça özel mi oldu bilmiyorum, benden Inıesta ve Sergio, Bayern'den de Olic sakatlandı daha ilk yarı bitmeden.

- Yandan kesme yapılan ortalar çok güzel gidiyor.

- Kaleciler normalden fazla boşa çıkıyor, 2.5 maçta 4 kez boşa çıktı yandan yapılan ortalarda.

- Yine kaleciler -özellikle Valdez- topu bazen kontrol edemiyor kayarak almaya çalıştığında elinden kaçırıyor.

- Kronometrenin uzatma dakikalarında da sayması güzel olmuş.

- Oyuncular inanılmaz fazla şekilde vole vuruyorlar. Bel hizasında veya üstünde gelen toplara mesafe tanımaksızın hemen vole vurmayı tercih ediyorlar. Güzel goller oluyor ama bir süre sonra sıkıyor insanı.

Şimdilik bu kadar, gelişmelerle tekrar karşınızda olucaz :)

Pas sistemi tamamen değişmiş.Çok iyi olmuş ama alışamadım hala.Klasik ``Topu Robben'e at,dribling yap,sola çek vur`` sistemiyle oynuyorum.:D

aynen ya kosan oyuncuyu sola cektiğinde hemen bi duraksıyo zaten , çalım imkansız hale gelmiş neredeyse.

Özel hareketlerle çalım atmak daha kolay.

Beyler bende çok yavaş iniyor ne yapmam lazım :(

Rendaşlar..Milli takımların full lisansı alındımı ? Misimovic in ismi yazıcakmı?Yüzü felan :D?

Şut,Pas,Ara pas çok değişmiş defans yapmak kolaylaşmış.Pek alışamadım.Pek de sevemedim doğrusu.Neyse oynadıkça daha yazarız.

Çalım olmaması çok iyi olmuş pas futbolunu acayip oynarım

Yanliz mükemmel ara paslar felan atiliyor. :D

Tacklingleri,ikili mücadeleleri cok gelistirmisler. Gercekci.

Galatasaray oyunda olacağına göre Misi'de olur heralde.

sanmam misimoviç son gün geldiği için olmaz Galatasaryda almanya ligide olmadığı için misimoviç yine pes 2010da olduğu gibi olur ama yamayla felan çözülecek sorun :D

Geri
Üst Alt