Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

sanmam misimoviç son gün geldiği için olmaz Galatasaryda almanya ligide olmadığı için misimoviç yine pes 2010da olduğu gibi olur ama yamayla felan çözülecek sorun :D

O da olabilir Elano geçen sene güncellemeyle gelmişti :D

En kötü ihtimalle Wolfsburg oyunda olacağına göre ordan alırsınız heralde.

En kötü ihtimalle Wolfsburg oyunda olacağına göre ordan alırsınız heralde.

Almanya'dan sadece 3 takım olmayacak mı hacı ?

Bayern,Schalke,Werder diye biliyorum.Aslında Misi PES 2010'da Bosna milli takımında fake isimle var Mikinoric adıyla ama yüzü falan alakasız.

%55'te neti kapattılar, yeniden indiriyoruz :o Allah'tan part part indiriyorum, cinnet geçirirdim vallahi :p

En iyi download programı hangisi beyler bir türlü karar veremedim :(

oyunun full hali ne zaman gelir tükiyeye tabiki korsanı :D

Orbit ve Flashget hakkında bilgin var mı Pes yüzünden bugün deli olacam:(:o

Flashget iyi aslında. Daha hızlı indirdiğini garanti ederim. Ama salak salak hatalar da verebiliyor. Benim demoyu indirmem tam biterken yeniden başlattı yüklemeyi. Ben de part part Flashgetsiz yüklüyorum şimdi. :o

Ben part olarak indirdiğimden CryptLoad kullanıcısıyım, normalde 20 kb/s ile inerken şimdi 100 kb/s'nin altına inmedim.

4 parttan 2'si indi, 3. %55'ken net gittiği için part inmedi, şimdi kağlumbağa hızıyla indiriyorum :o Adam gibi net olsa şu an oynuyordum oyunu.

Ben de Flashget yüzünden 2 saat önce oynayabileceğim oyunu 2 saat sonra falan oynayabileceğim. :o

Bu pes yüzünden bugün çok günaha girdim :(

O değil de oyun ülkeye geç gelirse gider yurt dışından getirtirim, iddaa sağolsun :D :p

Geri
Üst Alt