Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Dün gece indirdim oynadım,harika :D herkeze tavsiye ederim

Ya yuh ya, en korktuğum şey oldu, %99 ken net kesildi. 3. kez indiriyorum aynı partı :mad: Bildiğim tüm küfürleri ettim, halen devam ediyorum. Acaip sinirliyim şu an :mad: :mad: :mad:

İDMAN'ı 60 gün kullandım, serial istiyor. Bilinen bir çözüm varsa müraacat özelim :b5:

Bende de Yerel Disk C'de yer olmadığı için son part hatalı indi. Yeniden yüklüyorum. :asd:

BEn 2011 i xavi iniesta keita 3 lüsüyle oynayamıyorum.Bam la nasıl oynucam :)

Ben giriip birkaç maç daha yapayım şu hareketlere falan alışayım biraz :D

Oyunu yükledim. Deniyorum şimdi. :)

Oyuna alışamadım, bana bayağı değişmiş gibi geldi. Özellikle pas atmak epey zorlaştı, organize olmakta da sıkıntı yaşıyorum, rakip oyuncuları çalımlamakta imkansız; e peki ben nasıl gol atacağım? :)

demoyu indirmeye değermi arkadaşlar oynayanlar cevap verirse sevinirim

Oyuna alışamadım, bana bayağı değişmiş gibi geldi. Özellikle pas atmak epey zorlaştı, organize olmakta da sıkıntı yaşıyorum, rakip oyuncuları çalımlamakta imkansız; e peki ben nasıl gol atacağım? :)

Hocam birkaç defa top player da maç yaparsın full sürümde. 10 - 15 maç sırf zorluğa alışmak için oynarsın. Sonra birkaç maç tempoyu azaltırsın (professional, regular falan takılırsın), sonra elin alışacağı için birden top player yaparsan karşında kimse duramaz :b5:

Profesyonelde oynadım ilk maçımı. Barcelona oldum. Barcelona 2-0 B. Münih maç sonucu. :D

Oyunda pas sistemi tamamen değişmiş. Oyuncular hareket konusunda da daha serbest artık. Top kapmak için önceden rakip oyuncunun üstüne yürümek yetebiliyorken artık mutlaka pas tuşuna basmak gerekiyor. :)

Geri
Üst Alt