Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Oyunun hızını arttırınca oyun kendine geldi; 2 maçı da kazandım. :)

Ben hızıyla oynamadan da kazanıyorum rahat. :D

İlk kafa gollerimi attım. :D

Özel çalım falan nasıl atılıyor klavyeye?:)

Aga bu kalecilere de vur dedik öldürmüşler he, altıpastan karambolde 4 şut çektim 3 kaleci 1 direk :D

Bu hız muhabbetine irrite oldum.Keşke hiç girmeselerdi.

Kaleci kolay mı geçiliyor zor mu? Boş boş paralel koşular var mı adam yanından koşarken?

Yok aga, Messi'yle çalım atayım dedim adam kovaladı kovaladı ve topu aldı...

Ayrıca;

bulut.png

Kaleciye çalım atarken kaleci bütün vücudunu yatırıyor, o yüzden enine 2-3 adımlık bir şans elde ediyor. O bakımdan o açıdan aşırtma yapmadığın sürece gol atamazsın. Tabii bir de özel hareket yapmazsan.

Bu arada oyun çıktığı an yurtdışından birine getirteceğim, hastası oldum oyunun. Kimse FIFA falan demesin dinlemem ben çünkü. He, demosu çıktığında indirip ona da bakacağım, ancak şu an inanılmaz bir fark var iki oyun arasında. Gerçekçilik tavan yapmış durumda PES için.

Özel hareketler normal oyun tuşlarıyla yapılmıyor. Analog falan lazım yine galiba. :o

Klavyeyle özel hareket nasıl yapılıyor ?

Setting'den ayarlayın analogu sizde arkadaşlar . :)

Oyun çok sağlam olmuş. Geçen seneki PC rezaletini bu sene güzel şekilde örtecekler anlaşılan. Oyun içi menüsü de değişik olmuş ama hoş olmuş.

Değişiklikler olumlu ama normal hızda oynayınca çalım falan atmak imkansıza yakın. Bu biraz sorun olabilir.

Bakalım normal oyun olunca nasıl olacak.

Birde oyun hızı nereden arttırılıyor. Cevaplarınızı bekliyorum.

klavye ile özel hareket nasıl yapılıyor bilmiyorum.

oyunun icinde esc yap :D , ordan ayarlara gir , oyun hızına gir , 0'ı +2 yap. öbür türlü oynanmaz zaten , çalım imkansız.

klavye ile özel hareket nasıl yapılıyor bilmiyorum.

oyunun icinde esc yap :D , ordan ayarlara gir , oyun hızına gir , 0'ı +2 yap. öbür türlü oynanmaz zaten , çalım imkansız.

Oyunu hızlandırmadan da MEssi çalım atabiliyor. :)

Ayrıca farkettiniz mi bilmiyorum ancak kamera açısını değiştirince hızlar bariz artıyor. Ayrıca kamera ayarları oyuna ayrı bir tat getiriyor.

Bu sene savelencek goller gelişine şutlarla atılan goller olur. Ceza sahası dışından voleler anlamsız olmuş :o Ayrıca gole giderken seyircinin sesi artıyor ve kaçınca "huuuuhhh" diyorlar, sen de üzülüyorsun :( :o Ayrıca tekrarlarda oyunculara efekt vermişler, süper olmuş :b5:

Demo için takım yaması varmı?İspanya ve Japonya dışında.

Geri
Üst Alt