Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

35 m'den frikikten gol attım hemide 2.maçımda:D Benim gibi çalımlayı seven biri için zor bir oyun olmuş ama bunada alışırız:)

Ayrıca farkettiniz mi bilmiyorum ancak kamera açısını değiştirince hızlar bariz artıyor. Ayrıca kamera ayarları oyuna ayrı bir tat getiriyor.

Bu sene savelencek goller gelişine şutlarla atılan goller olur. Ceza sahası dışından voleler anlamsız olmuş :o Ayrıca gole giderken seyircinin sesi artıyor ve kaçınca "huuuuhhh" diyorlar, sen de üzülüyorsun :( :o Ayrıca tekrarlarda oyunculara efekt vermişler, süper olmuş :b5:

Yerden biraz yüksekteki toplara sürekli vole vuruyor. Xavi kendi kaldırıp voleyi çaktı ve gol oldu. :D

Çalımlar ve özel hareketler L1 ve L2 tuşlarına basılıp yapılıyor galiba PC'de.

Şut sistemini değiştirmişler daha berbat olmuş. Bu japonlar futboldan anlamıyor. :D

Şutlarını beğenmedim, normal Pes havasından çıkıp Fifa'yı andırmaya başladı.

İlk izlenim; pasların dışında pek iyi değil. Oyuncular zombi gibi, her omuz müdahalesi faul, oyuncuların yere düşme stilleri fena.

Fifa demosunu oynadıktan sonra daha bi sevdim bu oyunu.:asd:

Lan bunun suresini uzatma yaması felan çıkmadımı :D

Lan ben birde bunda gol atamıyorum ne yapcez :D

Neredeyse sıfırdan 2 tane gol attım ilk iki maçta. Oyuncunun vuruş açısı yokken gol falan oluyor. Değişik bir şey...

Gol atmaya alıştım ancak orta açarken bir taktik verin bakalım normal orta açıyorum daha adamı tutturamadım :) (Bkz : Sabri Sarıoğlu )

Q , Orta yapıyorum yine gitmiyor vicdansız top ne yapcez :)

Çok fanteziye kacmıslar ayar oldum cok kişiyi sinir hastası eder bu oyun pclik degil bu oyun bence fifayı demiyorum bile

Geri
Üst Alt