Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

TOP PLAYER ile bir kere Japonya olarak İspanyayı yenemedim.Çok zor oyun ya da yapmaya çalıştığım iş zor.Önceki oyunda hep vasat takımlarla çok iyi oynuyordum.Kafayı çizeceğim arkadaş.

İki oyunu da beğendim(PC).

Fifa'da oyun bazen yavaşlıyor özellikle hava toplarında. Bunun benim sistemimle alakası olduğunu zannetmiyorum çünkü kötü sayılmayan bir sistemim var ve yavaşlama olayı very low da bile oluyor. Fifa'da benim açımdan görülen tek sorun bu.

Pes'te ise tek endişem multinin yine kötü olması.

Sonuçta bence bu sene fazla Pes vs. Fifa kavgası olmamalı çünkü iki oyunda gayet güzel. Kim ne oynarsa oynasın "Bunu nasıl oynarsın!" denemez. Bundan sonrası artık zevkler ve renklerdir.

Oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz dosyaları değil mi Aydın?

Inista reyiz ceza sahası dışından çok şık yazdı :b5:

Tamam kurdum Aydın sorun yok :o

Kamerayı oyuna girdikten sonra değiştirebiliyor muyuz?

Bi de İspanya - Almanya istiyorum ben de :b5:

Kurulum nasıl olm onu anlat işte :D :p

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şu dosyayı indir.Yamanın dosyasında çıkan dt04 adlı dosyayı pes nerde kuruluysa pesin içindeki img.klasörüne salla.Yamanın klasöründe olan pes-hio adlı dosyayı pes nerde kuruluysa oraya salla:DEn son iş zor iş Afs explorer çalıştır.Ondan sonra file ye bas import afs file diye bir şey var ona tıkla.Ondan sonra oyunun img klasörüne gel dt0c.img adlı klasörü bul aç de bişeyler dicek ok de kaydetmeni isticek herhangi bir hata olmasına karşın.Masaüstüne kaydet.Ondan sonra yamanın klasöründeki dt0c.img adlı dosyayı atıcaz.Onun içinde Action-İmport Folder de yamanın içindeki dt0c.img adlı klasörü seç okle.Ondan sonra atıcak attıktan sonra kaydetmeni isticek dt0c.img isimli olarak kaydet.Oyunun kurulu olduğu yere gel img klasörüne salla.Karışık demiştim.:asd:

Frikikten 90a bir takımışım ama offf yok öyle bir gol :D

Oyunu indirdim kurdum video kartı kaldırmıyor dedi :sad007:PC iyice çokmüş bea :sad007:

her maçtan sonra 5 dk bişey izletiyo , onu izlememek için hangi dosyayı silmemiz lazımdı ?

76 sayfa :eek:

Birşey silmeye gerek yok. Settings'te bir kutuyu tikliyordun, aşağıdakilerden birini. Bulursun artık. :D

Film yürütmeyi devre dışı bırak kutusunu tikliyorsun Mert. ;)

İki oyunu da beğendim(PC).

Fifa'da oyun bazen yavaşlıyor özellikle hava toplarında. Bunun benim sistemimle alakası olduğunu zannetmiyorum çünkü kötü sayılmayan bir sistemim var ve yavaşlama olayı very low da bile oluyor. Fifa'da benim açımdan görülen tek sorun bu.

Pes'te ise tek endişem multinin yine kötü olması.

Sonuçta bence bu sene fazla Pes vs. Fifa kavgası olmamalı çünkü iki oyunda gayet güzel. Kim ne oynarsa oynasın "Bunu nasıl oynarsın!" denemez. Bundan sonrası artık zevkler ve renklerdir.

Fifa'da kasma olmaması için ekra çözünürlüğünün ve oyun çözünürlüğünün aynı olması lazım . Ekra Çözünürlüğüne göre oyunun settings kısmında ayarlayabilirisn çözünürlüğü takılma olmaz o zaman .

İşte bu be.İki maç üst üste İspanya'yı devirdim.Özellikle 3-0 aldım son maçı ve Nakamura ile iki frikik yazdım.Oyunda deli gibi frikik atıyorum çok zevkli lan :D

Geri
Üst Alt