Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Hatalar minimize edilmiş gibi geldi bana. Yapay zeka da güçlendirilmiş full sürümde.

Nasıl 2010 yılında bukadar kötü bir oyun yapılabiliyor arkadaş anlamış değilim! 2 maç yaptım iğrenç sıkıcı yav bu oyun.

Başlığı görünce oyun aklıma geldi. Dur bir master lig atayım, dün acayip sarmıştı. :)

Resmi olarak çıkmadı ama aslında çıktı.

Neresi sıkıcı mesela?

Yav oyun çok durağan geldi bana hiçbir varyasyon yok.Bir oyunda plase vurma seçimi bile olmazmı yahu?Kafasına göre şut çekiyor oyuncu.Ne bileyim Fifa'dan sonra belkide öyle geldi bana Pes2010'dan iyi olmuş ama.

Yav oyun çok durağan geldi bana hiçbir varyasyon yok.Bir oyunda plase vurma seçimi bile olmazmı yahu?Kafasına göre şut çekiyor oyuncu.Ne bileyim Fifa'dan sonra belkide öyle geldi bana Pes2010'dan iyi olmuş ama.

Plase var. D+C ile yapılıyor.

İnsan oynadıkça alışıyor. Ben zevk almaya başladım. Yeterince varyasyon var bana kalırsa.

Plase var. D+C ile yapılıyor.

İnsan oynadıkça alışıyor. Ben zevk almaya başladım. Yeterince varyasyon var bana kalırsa.

Biraz daha denerim herhalde.Yama indiriyorum şimdi formalar falan daha zevk verir inşallah.Plase olmasına sevindim dedim noluyor. :D

Arapası olayını cok abartmıslar herkes xavi olmus arkadas:D

Az önce Volkan 'a bir gol attım hakikaten gerizekalı bu adam ya yandan gelen ortayı tutmaya çalışırken top ellerinin arasından kaydı kafasına çarpıp gol oldu :lol:

Çözüm şöyle büyük ihtimalle:

Sistem Ayarları > Kontrol Cihazı Ayarları > KntrlChz 1 > Gösterge Ayarları > Gösterge Değiştir > <Yardımlı>

Eyvallah bro . Ya bir soru daha sorucam :)

Yama nasıl yüklüyoruz ? Bi yama indirdim içinde bir program var birsürü dosya var nasıl yapıcaz .s

Eyvallah bro . Ya bir soru daha sorucam :)

Yama nasıl yüklüyoruz ? Bi yama indirdim içinde bir program var birsürü dosya var nasıl yapıcaz .s

Buna bakmış mıydın? Osman reis açıklamış. :D

Patch'dan indirdiğiniz dosyaları;

1)
"exe" içindekileri: C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011

2) "save" içindekileri: C:\Users\*****KULLANICI ADINIZ****\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\save

3) "img" klasörü içinde 5 tane klasör var: dt0c, dt02, dt04, dt07, dt09 aşağıda tarfi edeceğim işlemi hepsinde sırayla uygulayınız:

afs explorer programını çalıştırın: "FİLE" - "İMPORT AFS FİLE" dedikten sonra "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\img" içine girin. Programdan sağ altta "all files" seçeneğini seçtikten sonra; dt0c dosyasını seçin. Çıkan soruya HAYIR tıklayın:

afs3ww4.png

sonra çıkana TAMAM deyin.

Daha sonra dt0c klasörü içindeki dosyaların hepsini seçtikten sonra sürükleyerek afs programının içine bırakın. Çıkan tüm sorulara Evet deyin. Sonra "file-update" dediğinizde dt0c dosyası güncellenmiş olacak. Bunu 5 klasörde adı geçen dosyaların hepsine aynı mantıkla uygulayın;)

Hımm şu olay tamam oyun inemedi bir türlü ya deep freeze yüzünden sıkıntı oldu ama yarın bu saatlerde inmiş olacak inşallah .

Bu oyunu almayin, aldirtmayin diyorlar, ne kadar hakilar bilemiyorum ama.

Lisans yamasını yapamadım :S Abi dediklerinizi hepsini yaptım atılacakları attım yere ancak , dt0 dan sonrakilerinde hepsinde hata verdi , sonrada oyuna girerken yine crack istedi namuzsuz :D

Aga şu yamayı yakında yüklerim ben de. Anlatırım artık. :D

Geri
Üst Alt