Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

bende istiyom,belki bigün lazım olur:yenieek:

Demodaki sorunlar devam ediyor mu? Zırt pırt faul olması, oyuncunun düşerken 40 takla atması vs.

Fifa'yı oynuyordum ama Pes'i kurunca Fifa'yı direk sildim :D

Her sene aynı şeyi yapıyorum :D

Yamayı kurdum millet.Çok basitmiş.Videoyu izleyin aynılarını yapın.Sorunsuz kurulacaktır.

Pes serisini kendi içinde eleştirmek gerekirse;

2011 , Pes 2010'a göre çok daha güzel olmuş.

Ancak hala bir atari oyunu kıvamında.

Gerçekçilik ve zorluk bakımından Fifa 11 ile kıyas bile kabul etmez.

Bunu söylediğimde adam fifa'cı diyenler oluyor.

Fifa oynamaya geçen sene başladım, ondan önce ilk çıktığı günden beri Pes oynayan biriydim.

Sadece gerçekçi futbol oyunlarını seviyorum, ayrıyetten Halen şu takımların isim haklarını almamaları iğrenç...

Pes 5 ten beri oynarım bu pesi , en son oynadığım fifa oyunu 2007'ydi yani pek sevmezdim fifayı ama 2011'i akşam kurdum gece de 3 saat falan aralıksız oynadım çok beğendim ama peste aldığım zevki vermiyor eğlencesine oyun oynamak istiyorsam kardeşimle pes oynuyorum ama adam gibi futbol için şüphesiz fifa diyorum bu 2011'i oynadıktan sonra .

Ya abi ben mi oyundan anlamıyorum , yoksa Fifa diyenlermi anlamıyor bilmiyorum :s Ya herşeyi geçtim oradaki korner ne öyle ya :) Top havada asılı kalıyor :D Top uçuyor resmen Jabuliani topunu geçti topa vuruyon top havada 10 sn felan bekliyor :D

Master Lig için sponsor hilesi güzel olacak batıyorum ulan :D

Nasıl yaptın yav? :D

Valla aynısını yaptım videodakinin. Videoda göstermeyen tek şey program ile atmak. zaten dt0c de hata vermiyor onu attım içine. Sonra diğerlerini de attım hata veren verdi vermeyen vermedi :) Sonra oyuna girdim oyundan attı . Oyunu sildim tekrar yükledim olmuş :) Ama ekle kaldırdan sil konami klasorunu felan silme :D

Valla aynısını yaptım videodakinin. Videoda göstermeyen tek şey program ile atmak. zaten dt0c de hata vermiyor onu attım içine. Sonra diğerlerini de attım hata veren verdi vermeyen vermedi :) Sonra oyuna girdim oyundan attı . Oyunu sildim tekrar yükledim olmuş :) Ama ekle kaldırdan sil konami klasorunu felan silme :D

Tamam şimdi çözdüm olayı. :D

Yamayı yükledim. Lisanssız olan takımların formaları yok oyunda. PES amblemli formalar var. :D

Sonunda oynadım

PS'de orjinal cd si geldi,orada oynamak bir başka güzel :)

Demo ile alakası yok.

Kısacası sevdim,iyi olmuş :)

Oyuncu güçlerine geldiğimizde bazı beğenmediğim noktalar var ama genel itibarı ile iyi,Arda'ya "Gole Giden Ayak" kartı eklemişler,Arda Turan harika olmuş,bir çok yıldız oyuncudan daha iyi.

Sabri'yi biraz fazla abartmışlar :D Ramos gibi olmuş :D Hız çeviklik çalım ne ararsan Sabri de :D

Servet'te manyak olmuş :) kimseyi geçirmiyor.

Türk milli takımı çok iyi takım olarak yapmışlar,Almanya ile güçlerini karşılaştırınca iki eşit takım görüyoruz.

Galatasaray'a gelince,Baros'un ortalama gücü düşmüş ama "Sahte koşu" kartı koymuşlar ki bu da güzel.

Transferleri gerçekleştirince Galatasaray güzel takım haline geliyor ama orjinalindeki halini beğenmedim.

Açıkçası oyuncuların güçlerini yaparken çok iyi araştırmışlar,M.Topal'ın sut gücünü filan öncelerde yapmazlardı şimdi yapmışlar,Emre Çolak'ı biraz abartmışlar :p

Kısa izlenimlerim böyle,tek eksik yönü transferlere özen göstermemeleri

Geri
Üst Alt