Pro Evolution Soccer 2011

Cevap: Pro Evolution Soccer 2011

Pes bu sene s.cmıs oynanabilirlik cok kötü diger peslerle kıyaslanamıyacak derecede kötü fifayı indiriyorum en son 2002 oynuyodum herhalde bu sene fifaya gecicem.

Nesi var be oğlum insanın orta açası geliyor :D

Ben çok beğendim..

bence gayet iyi oyun ama şu online oyuna bi çare bulsalar :o

Demoyu beğenmemiştim. Full sürümü çıktıktan sonra oynaya oynaya sevmeye başladım. Tabi bazı noktalarda arkadaşın dediği gibi içine etmişler. Özellikle şutlar berbatlaşmış, oyunun temposu, diğer serilere oranla düşmüş gibi görünüyor.

Nesi var be oğlum insanın orta açası geliyor :D

Ben çok beğendim..

pesi yapan cekik gözlü herif sabriyimi izlemiş etkilenmiş anlamadımki bi cins gidio ortalar ben cözemedim:D Eski pes tadını alamadım ben hani hep diyodukya pes simulasyon fifa arcade diye şimdi pesde arcade olmus bakalım fifa nasıl bu görüşlerim pc icin gecerli psde oynamadım pes

Sutlar paslar arapasları falan cok sacma olmus özellikle sut cekiomusun rüzgarmı alıp götürüyo anlamıosun bile nerde o pes 5-6 taki tak tuk sesler yok agali bu oyun benim icime sinmedi:D

Ayrıyeten ikili mücadele diye bişey kalmamıs müdale hakkın yok gibi adamın kuvvetliyse yanına kostur alıo baska türlü alamıyosun zaten herseye faul kart bide unutmadan taktik ayarları falan olmamıs kısacası bu pesi oynarsam öbür peslerin hatrına oynarım.

pes20112010100702090484.png

pes20112010100702090707.png

pes20112010100702090931.png

pes20112010100702091020.png

pes20112010100702091168.png

pes20112010100702091232.png

pes20112010100702093104.png

pes20112010100702091790.png

Olay budur arkadaş.

Resimler gözükmeyen arkadaşlar ,

ImageShack Album - 8 images

buradan hepsine bakabilirler.

Olay budur.:cool:

ulan hala çok gerçekçi olmuş diyorlar ya! ağbicim puyol'la, şu ilhan mansız'ın brezilya maçında yaptığı hareket var ya, topu g.tünden çıkarmak diyeyim sana, işte onu yapabiliyorsun. bu mudur lan gerçekçilik! istemiyorum ben öyle gerçekçiliği.

ben hiç fifa'ya el sürmemiş adamım. en son fifa 2001 oynamıştım sanırım. kafadan pes adamıyım anlayacağın. yani böyle kapışmacı, 8-6 skorla biten maçlar oynayan, paso gol posizyonuna giren, orta sahadan kaçacağını bilse bile şut çeken bir adamım.

yok messi'yle 10 kişiyi çalımlayamıyormuşuz, yok ebesininşeyinden gol atamıyormuşuz. banane lan! bu oyun yıllardır bu mantık üzerinden gidiyordu. sırf bu yüzden pes oynanıyordu. pes atmak, pes kapışmak diye deyimleyimiz bile var. amaç gerçekçilik değil ki, street fighter gibi kapışmak. eyvallah bir şeyler düzeltilsin diye bekliyorduk ama bir oyunun ruhu böyle öldürülmez ki!

ben yıllardır barça,real filan takılmayan, ufak takımlarla insanları yenmeye çalışan bi adamım. neymiş? bu oyunda artık akıllı oynayan adam maçı kazanabiliyormuş. kaç kaç? 1-0. sonuç? sinir hastalığı.

uzaktan şut için seksen saat kontrol sağlayacaksın efendim, sonra azıcık basacaksın, belki girer. çünkü gerçekçi. ulan tamam gerçekçi de 90 dakika maç yapmıyoruz ki. 10 dakika oynayacağız 40 tane pas yapacağız, götümüzden top çıkaracağız, sonra gol atacağız. vay anasını satayım gerçekçiliğe gel.

geçen sene bir iki defa merakımdan fifa oynadım, ağır geldi oyun bana. eyvallah pas sistemi, bilmem nesi daha gerçeğe yakın. ama zevk vermiyor usta, akıcı değil! kapışma dediğimiz nane yok oyunda.

bu oyun için taktiğimi bülent uygun'dan aldım. paso şişiriyorum, nasıl olsa 360 derece pas sistemi var, bi de pas hızı kontrolü var. bizim mal arkadaşlar muhakkak hata yapıyorlar. çakıyorum golü. pas filan yaptığım yok. pas yapanın da ...... canım sıkılıyor lan. ben ezequiel ivan lavezzi'yi geri istiyorum usta. orta sahadan vurayım gol olmasın ama yine de heyecan yaratsın. 5 kişiyi geçeyim, kaleci dahil, sonra gol atmayayım rakibim deli olsun, kolu fırlatsın. bunlar olmadıktan sonra ne işime yarar ki bu oyun.

Ekşiden.Yazı biraz küfürlüydü ufak düzeltmeler yapmak zorunda kaldım.Kesinlikle aynı fikirdeyim.İbretlik bir yazı olmuş.

Ekşiden.Yazı biraz küfürlüydü ufak düzeltmeler yapmak zorunda kaldım.Kesinlikle aynı fikirdeyim.İbretlik bir yazı olmuş.

Zevki kaçırmışlar orası doğru ama kardeşimle maçlarımızda yine minimum 4 5 gol oluyor tabi pes 9 oynarken maçlar genelde 7 8 , 6 1 , 6 4 falan bitiyordu ama şut olayına katılıyorum çok tuhaf goller atılıyor çok basit goller de kaçabiliyor tabi yine de oynanıyor meret orası ayrı :lol:

pesi yapan cekik gözlü herif sabriyimi izlemiş etkilenmiş anlamadımki bi cins gidio ortalar ben cözemedim:D Eski pes tadını alamadım ben hani hep diyodukya pes simulasyon fifa arcade diye şimdi pesde arcade olmus bakalım fifa nasıl bu görüşlerim pc icin gecerli psde oynamadım pes

Sutlar paslar arapasları falan cok sacma olmus özellikle sut cekiomusun rüzgarmı alıp götürüyo anlamıosun bile nerde o pes 5-6 taki tak tuk sesler yok agali bu oyun benim icime sinmedi:D

Ayrıyeten ikili mücadele diye bişey kalmamıs müdale hakkın yok gibi adamın kuvvetliyse yanına kostur alıo baska türlü alamıyosun zaten herseye faul kart bide unutmadan taktik ayarları falan olmamıs kısacası bu pesi oynarsam öbür peslerin hatrına oynarım.

Play-Station'da da aynı Murat.Çok kötü olmuş bence de.

Puyol, o hareketi ( İlhan mansız hareketi ) yapamıyor ki :asd: top gerisinde kalıyor,hatta bazen yaparken düşüyor.

Ayrıca bom boş alanda Puyol niye yapamasın ki ? :) ve puyol o hareketi yaparken deveye hendek atlatıyor :D yarım saate anca

Rulet hareketini yaptım Puyol ile yere düştü :p Abildal ile yaptım daha ilk başta topun üstüne basma olayını bile gerçekleştiremedi :asd:

Bence gayet gerçek çi ama yapması kolay,biraz o sıkıntı olmuş,çoluk çocuk bu hareketi yaparsa böyle eleştirilerde olur tabi ki

ulan hala çok gerçekçi olmuş diyorlar ya! ağbicim puyol'la, şu ilhan mansız'ın brezilya maçında yaptığı hareket var ya, topu g.tünden çıkarmak diyeyim sana, işte onu yapabiliyorsun. bu mudur lan gerçekçilik! istemiyorum ben öyle gerçekçiliği.

Pique ile 4-5 kişi çalımlıyorum dediğim zaman forumda dalga geçenler olmuştu . Başka bi örnek daha .

Rulet hareketi nasıl yapılıyor ,tuş kombinasyonu ne Caner ?

Şut çekiyorum tuşa her zamanki gibi çok narin dokunuyorum ama top yine birden yükseliyor ve uzaya gidiyor :D

Pique ile 4-5 kişi çalımlıyorum dediğim zaman forumda dalga geçenler olmuştu . Başka bi örnek daha .

Micah Richards'la şov yapıyor kardeşim ya adama ceza sahama kadar eşlik ediyorum sonra son çare düşürüp penaltı yapıyorum nasıl olsa atamıyor , hakikaten nasıl vurmak gerekiyor penaltılarda ?

Penaltıda yukarı-aşağı tuşları sağ-sol görevi yapıyor. sağ-sol tuşlarıda yukarı-aşağı yönü sağlıyor. Yani PES2010 ile aynı mantık ve rezalet bir penaltı açısı.

O ne ya ciddi misin dur hemen penaltı yapıp deniyorum :lol:

Hakikaten bana günaydın yani şimdi öğrendim ama bu sistemi bulana da madalya falan ne varsa takmak lazım

Lisanslar yüzünden soğudum oyundan ya transfleri yap yap bitmiyor bir de o pazar malı uydurma formalar sinir bozuyor :D

Özel hareketlerin tuş konfigrasyanunu yazacak biri varmı ? :)

Geri
Üst Alt