Pro Evolution Soccer 2015

Bilgisayar oyunu oynamak isteyenler Pes alsın

Futbol oynamak isteyenler ise FİFA

Tercih meselesi. Bana göre PES, başkasına göre FIFA. Bu işler böyle. O yüzden tavsiye almak yersiz olur. Hangisi hoşuna giderse onu oyna.

Her sene PES ve FIFA bilgisayarımda yüklü olur. Keyfime göre birini açıp oynarım. Kıyaslama gereği duymam ikiside zevk verir çünkü bana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Güzel yanları var oyunun.
Eski sürümler gibi paslar tam ayağa gitmiyor. Şutlar kaleyi kolay kolay bulmuyor.
Kaleciler armut değil güzel. Karşı karşıya gol atmak zor. Pas vermek zor. Oyunda 2 adet hata gördüm.
Biri havadan koşuyoluna attığın zaman çok hızlı atıyor. Yetişemiyor oyuncu kaleci rahatlıkla alıyor.
Diğeri ise yine havadan koşuyoluna attığın zaman kaleci açılınca topa vuruş şekli sanki kickbox yapar gibi.

Oyun gerçekçi olmuş ama güzel. Seyirci, formalar ve takımlar güncellenirse daha güzel olur.

Bu gerçekten de var mı ?

B3J645UCEAAkUeY.jpg

Yeni aldım bende. Gayet hoş duruyor Pes 2014 e göre. Baya baya zor yapmışlar pasları, şutları.
2'ye 1 pozisyonlarını da çok güzel yapmışlar, olmuş. Çok beğendim.

beşiktaşı eklemişler son yamayla

online modunda esiyor bjk acayip olmuş :D

Kötü bir oyun. Saha sanki buz ile örtülmüş. Oyunda canlılık yok.

Leş olmuş pes 14 ten farki yok.Ne adam akilli pas atabiliyorsun nede adam akilli oynayabiliyorum.Ulan insan pas atmayi bu kadar gereksiz yapar mi istedigim adama pas atacagim gidiyor bosa taca yada rakibe topu aldigi gibi agir hareket ediyorlar.Pes 13 bundan daha gercekci goruntu kalitesinde bile Pes 13 daha ustun.

hala 13 oynuyoruz

hakkaten beceremiyolar bu isi

Gayet güzel bence. İnsan pas ayarını tutturursa çok zevk alıyor. Daha zor karşı karşıya atmak falan.

Geri
Üst Alt