Pro Evolution Soccer 2016 | myClub

Şuan kaleciler ne durumda peki en son oynadıgımda aval aval bakıyolardı her topa en son oynadıgımda delirtti kolu kıracaktım az daha

kötü kaleci çıktığı zaman her şut gol olur... mesela bende Manuel Neuer var kalede :) karşı karşıya bile zor yiyor... internette kaleciler için bazı güncellemeler var.. ben fazla bakmadım ihtiyacım olmadığı için sen araştırıp kalecilerin özelliklerini güncelleyebılırsın

kötü kaleci çıktığı zaman her şut gol olur... mesela bende Manuel Neuer var kalede :) karşı karşıya bile zor yiyor... internette kaleciler için bazı güncellemeler var.. ben fazla bakmadım ihtiyacım olmadığı için sen araştırıp kalecilerin özelliklerini güncelleyebılırsın

Akşam yada yarın bir araştırayım.Neymiş ne değilmiş.

Şu hile yapan apdiler kimler bilmiyorum ama geçende yıldız dolu bir kadroyu 3-1 yenmiştim. Elimde böyle bir fırsat olsa bile hile yapmam. Yoksa oyunun tüm büyüsü benim gözümde bir anda kaybolur. Pes'i senelerdir oynayan biriyim. :)

Erhan Karkucak
ya ben oyuncu istemiyorum zaten,teknik direktör lazım 4-3-3'lük ya da 4-2-1-3'lük guardiola filan var öyle hoca lazım ama almak mümkün değil.Bide oyuncu düşüş,yükselişi gerçek hayata mı bağlı,biz düşüşteki oyuncuyu yükselişe geçirebiliyor muyuz?

@Erhan Karkucak
ya ben oyuncu istemiyorum zaten,teknik direktör lazım 4-3-3'lük ya da 4-2-1-3'lük guardiola filan var öyle hoca lazım ama almak mümkün değil.Bide oyuncu düşüş,yükselişi gerçek hayata mı bağlı,biz düşüşteki oyuncuyu yükselişe geçirebiliyor muyuz?

Teknik direktörler listesi her gün güncelleniyor. Doğru teknik direktörü bulamadığımdan 2-3 kere boşa para harcamışlığım var. Aldığım gibi serbest bıraktım bir kaç teknik direktörü ve en son dikkatli bir şekilde günlük takip ettim. İsmini tam hatırlayamadım şimdi eve gidince yazabilirim. 4-3-3 taktik ile kanatları da kullanabileceğim top çevirme oyunu-kısa pas taktiğine yatkın bir direktör budum. Orta alanda kanat yok, bekler hücumcu olduğu için ve ilerde ljajic, cassano gibi fırsatçı forvetler ve komple santrafor olmasa da negredo olduğu için bir şekilde bu sefer oldu.

Performans oyun içerisindeki duruma bağlı olarak değişiyor diye biliyorum. Ama emin değilim.

Tugay Sera

Bu arada Guardiola falan şu aşamada zaten kilitli üst seviyelerde açılacak sanırım. Yinede bir kaç sağlam teknik adam bulabilirsin. Ama sakın acele etme, her gün takip et illaki çıkacaktır.

3 tane siyah toptan çıkan topçu var bende,bunlara kontrat yenilemekten para toplanmıyo yav,öğlenden beri çaylaktayım gram para toplayamadım

Ps4 nickim Lion2455 oynayan varsa eklesin. Yarın kapışırız.
Tugay Sera bir süre başka bir şeye para harcama bence. Ekstra Gp ve myclub parasi kazanabilecegin seylere yonel derim. :)

Daley Blind çıktı, Melo tarzı bir DOS'um oldu. Çok da iyi oldu. 6'lı galibiyet serisi yakaladım.

11htkxd.jpg

2qu0kzo.jpg

2gso9r4.jpg

11kv56t.jpg

Zamanla daha detaylı maç kareleri paylaşacağım. Ottomans adlı topluluğa dileyen katılabilir. İyi oyunlar... :)

Evet

Pes 13 deki o oynama hissini alamadım.Fifa 11'in maç motoru bile şu oyundan iyi objektif bakarsak

Pc ile Ps4 arasında çok fark var. Pc'de olsa muhtemelen bende oynamazdım. Ama güçlü bir Lcd ve ps4 ile inan çok farklı ve gerçekci oluyor. Fırsat bulursan bir dene...

Dakika 70, 3-1yeniliyorum. Negredo cok yorgun. Cassano kalan dakilari santrafor olarak oynuyor. Ljajic'in yerine Valbuena, Negredo'nun yerine Fekir oyuna giriyor. Ikiside cok diri ve mac kalan dakikalarda 4-3 bitiyor. Çok efsane bir maç oldu. Adam o kadar sinirlendiki son dakikada karşı karşıya bir gol kaçırdı. :D

Bu arada Höwedes yeni stoper.

Geri
Üst Alt