Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 13.638
- 1.362
- 1.468
sağlam gö dışında kadro division'da oynayacak düzeye geldi,4-3-3 saez vardı alışamadım,4-2-2-2 denicem hem lukaku yedekte çürümicek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağlam gö dışında kadro division'da oynayacak düzeye geldi,4-3-3 saez vardı alışamadım,4-2-2-2 denicem hem lukaku yedekte çürümicek
Lukaku varsa cok iyi olmus. Kesinlikle yedek bekletme derim.
kaçıncı divisiondasın
Bir Update yapayım....Simeone teknik direktör olarak aldım...4-3-3 ve kontratak oynuyor....en sevdiğim olaysa topu kaptırırsam oyuncular otomatikmen defansa dönüyor...
--------------------De Gea-------------
Lahm---Hummels-Ramos---Criscito
------------------De Rossi----------------
Yaya Toure-----------------Matuidi
Robben------Ronaldo------Neymar
Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk
Ben ps4 üzerinden oynuyorum genel olarak bir sorun yok. Oyun içerisinde de donma vs. gibi bir problem yaşamıyorum. Fakat son bakımlardan sonra arayüz ekranında (kadro, transfer, antrenman gibi ayarların yapıldığı myclub ekranında) iletişimler hazırlanıyor yazarken bekleme sürem bir hayli arttı. Sistemsel bir şey mi ? Değil ise çözümü nedir ?
Bu arada yeni transferlerden beğendiğim bir oyuncu var.(J.Rodriguez) Sol tarafta iyi işler yapıyor. > https://www.pesmaster.com/j-rodriguez/pes-2016/player/39259/
Sağda Tello da oynadığı her maçta çok iyi işler yapıyor. https://www.pesmaster.com/tello/pes-2016/player/45880/
Ilk önce sadece bir hafta...sonra arada bir yine çıkaracaklar....bana Figo çıktı...eski topçular gelmiş,bana kahn çıktı,ne zamana kadar durcak acaba bunlar kadroda
eski topçular gelmiş,bana kahn çıktı,ne zamana kadar durcak acaba bunlar kadroda
F.Inzaghi cikti bana...Ilk önce sadece bir hafta...sonra arada bir yine çıkaracaklar....bana Figo çıktı...
Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk
Online kapışacak olan var mı renktaşlar ?![]()
Har-Man
ekle steamden bi bakalım oyuncu musun oduncu mu ?