Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: Mehmet Helvacı bugün saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek

helvaci ya neden bukadar kziyoruzki,helvaci sezgini gönder dedi polat göndermedi.ardanin videolarinda acik ve net belli sezginin ne oldugu.futbolcu sezginle küfürlü konusuyor.rijkaard kalmali dedi ama polat efendi kovdu.sonuc?

Çağdaş bir sportif yönetim sistemi oluşturmadan yok 6 yerli aldım yok 4 yabancı aldım demek, bile bile başarısızlığa davet çıkarmak demektir. Tamamen şov amaçlı propogandaya benziyor vaatleri. Özhan Canaydının taktiğini kullanıyor ama liderlik vasfı yok adamın.

yapmayin arkadaslar bu adam galatasaraya baskan olamaz adam sadece adnan polatin bize yillarca söyledigi seyleri söylüyor ama benim karnim tok böyler sözlere ünal aysal baskan olacak bakin görün arkadaslar

Çağdaş bir sportif yönetim sistemi oluşturmadan yok 6 yerli aldım yok 4 yabancı aldım demek, bile bile başarısızlığa davet çıkarmak demektir. Tamamen şov amaçlı propogandaya benziyor vaatleri. Özhan Canaydının taktiğini kullanıyor ama liderlik vasfı yok adamın.

Olay bundan ibaret.Adamın dediği bile kendini açığa veriyor.Daha sportif direktörün yok, teknik direktörün yok şov için oyuncu aldım diyorsun.Çok eleştirdiği polat'tan farkı yok kafa yapısı olarak.

Bülent Tulun'lu ekiple şampiyon olduk.

Ne biliyosun Bülent Tulun hakkında. Söyle de bizde bilelim. Medyanın veya forumun gazına gelerek konuşma

Tulun'u bende sevmem ama Galatasaray'da görev yaptığı sürede küme düşmedik, şampiyon olduk bilip bilmeden sallama.

İyi o zaman Polat tekrar başkan olsun veya Helvacı. :o

Not:Tulun varken şampiyoın olmuştuk.

tutturmussunuz bir sampiyonluk diye...

tulun zamanindaki takimda kac tane dogru düzgün kaliteli adam geldi ??

heinz, saidou, cihan, orhan vs. ...ben böyle insanlara katlanmak istemiyorum artik...balta, BAM, vs. kim katlanacak artik ?!

ayrica zapata ve diattayi tulun'un önderdigini herkes yazip ciziyor...

istedigi kadar iyi bir baskan gelsin, bu futbolcu anlayisi ile mahalle sampiyonu bile olamazsin...

bize uzun vadede samp. sart...1 sezon olup 3 sezon ilk 3'e giremiyoruz...böyle anlayis mi olur ?!

polat'i istemem...ama helvaci gelirse kiyameti de koparmam

adam son derece mantikli konusuyor...bir plan'im var onun rehberligi ile baskanlik yapacagim diyor...

bir sezon yildizlar getirip (keita, elano vs.) diger sezon "basariya ac, paraya top oyuncular getirmeyecegim" diyor

daha bir sürü sayarim

p.s. profesyonellesmek isteyen bir kulüpte mevkiileri de profesyonel insanlara vereceksin...bülent tulun ne kadar futbol profesyoneli düsünmek lazim ?!

Helvacinin sohrete ihtiyaci mi var? Adam neden aday oluyor, demekki Galatasaraya yararli olacagini dusunmus aday gosterilmis. Hayirlisi olsun, basarili olacaksa kazansin.

Çok sallıyor bu Helvacı . :asd:

helvaci hakli.polat efendi kewelli bile yeni transfer diye lanse edip bizleri kandirmadimi? her lafi yalan bolatin

İşyerindeyim dinleyemedim yaa ama görülen o ki sağlam sallamış :D

heinz, saidou, cihan, orhan vs. ...ben böyle insanlara katlanmak istemiyorum artik...balta, BAM, vs. kim katlanacak artik ?!

ayrica zapata ve diattayi tulun'un önderdigini herkes yazip ciziyor...

istedigi kadar iyi bir baskan gelsin, bu futbolcu anlayisi ile mahalle sampiyonu bile olamazsin...

bize uzun vadede samp. sart...1 sezon olup 3 sezon ilk 3'e giremiyoruz...böyle anlayis mi olur ?!

polat'i istemem...ama helvaci gelirse kiyameti de koparmam

adam son derece mantikli konusuyor...bir plan'im var onun rehberligi ile baskanlik yapacagim diyor...

bir sezon yildizlar getirip (keita, elano vs.) diger sezon "basariya ac, paraya top oyuncular getirmeyecegim" diyor

daha bir sürü sayarim

O zaman para mı vardı da adamlar kaliteli oyuncu almadı?

Buna rağmen o takımla şampiyon olduk rekor puanla.

Helvacı bende sevmiyorum..Ama oyuncu aldık demedi..Görüşüyoruz dedi..Bunuda bir futbol aklımız var onunla yapıyoruz dedi..Sportif direktörlüğe iyi bir futbol aklını getireceklerini söyledi.Hatta anlaştık dedi.Anahtar muhabbetini açtı..

Amatör şube ile dedikleri sinirimi bozdu..

helvacı bülent tulun zamanında yönetici idi, elinde belgeler ile ribery yarın geri gelecek diye dönüp duruyordu.üç beş kişi dışında kimsenin bu adamı ekranda görmeye tahammülü yok. Polat kafasında bir adam.

!
Gökay ozamanki bütçeyi iyi hatırla..Sağda solda yöneticiler para dileniyordu..Polat kampanya başlatmışdı..Ödemeler yapılmamışdı..

Galatasaray´a yardım kampanyası çığ gibi büyüyor!

Adnan Polat`ın, G.Saray Kulübü için başlattığı yardım kampanyası çığ gibi büyüyor. 24 saat içinde toplanan miktar 3 milyon doları buldu

Hatta Aysalında o dönem yardımları oldu..Tv bağlanmışdı..

hic sallamiyor.digerleri gibi yildiz futbolcu alicaz,su teknik adami getirecez demedigi icinmi kötü oldu.bence gayet mantikli hickimseye oy icin boyun egmeyen biri

6 senede 4 şampiyonluk ve 1 avrupa kupası ne kadar gerçekçiyse o kadar gerçekçi konuşuyor. ;)

aysalin listesinde hep ünlü kisiler var.yani oy toplama cabasi.ama helvaci benim böyle birseye ihtiyacim yok diyor.demek kendine güveniyor.baskan olursa ve basrili olursa ne diyeceksiniz? büyük baskan:)

O zaman para mı vardı da adamlar kaliteli oyuncu almadı?

beni ilgilendirmez..siradan adam alip paralari car cur edeceklerine (bknz. culio, zapata, stancu)

altyapidan adamlar ile idare edersin veya genc gelecek vaad eden adamlar alirsin...ya da az ama öz adam alirsin...

tr'de deprem olunca binlerce ev yikiliyor neden ?!

malzeme bozuk ve ucuz...ufak bir sallantida cöküyor...ama kaliteli malzeme kullansan ve düzgün bir projen olsa olmaz böyle seyler

tulun gelse iddia ediyorum plansiz projesiz tr liginden bir kac adam getirir...sonra ah vah cekeriz kaleci yok, sag bek yok, sol bek yok vs diye

Oylarını maksimum 10 kişi daha artırdı.Boşa çırpınıyor.

Geri
Üst Alt