Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Başkan adayı olmayacağım demiştin ne değişti Helvacı?

kulübümüzde inanılmaz işler oluyo Allah yardımcımız olsun..... helvacı başkan!! kabus gibi bişey ama gerçekleşme ihtimai %0,01 bence...

Mehmet Helvacı Şartlı Aday Oldu

Mehmet Helvacı, bugün 18:00'de düzenleyeceği basın toplantısıyla başkan adaylığını açıklayacak.

Olsun ben yine de dinleyeceğim bakalım neler söyleyecek projeleri ne?

Davayı babam açtırmadı arkadaşlar, bugün gazetecilerden biri şusoruyu sorsa içimin yağları erir, bu sezon şampiyon olmuş gibi sevinirim;

'Adnan Polatı başkanlıktan indirmeniz, ibra edilmeyince dava açtırmanız, sadece ve sadece bir koltuk için miydi? İkinci başkanlık yetmiyor muydu?'

Cevap: Mehmet Helvacı l Basın Toplantısı Düzenleyecek

Fesat,fitne senin işin.Seni unutmayız Helvacı.

Brutus

Yağ yiyen köpekte tüyünden belli olur, yoksul âlâ ata binse, selâm almaz, tomurcuk derdinde olmayan agaçta odundur. Binanaleyh, Mehmet Helvacı bu günlerde kendini ne sanıyor bilmiyorum, ama bir yerden destekleniyor, ama ne olursa olsun gözümde bir hiç. Gelse de kesinlikle icraat için gelmez bu herif..İcraat isteseydi ikinci başkanken, elinde bir sürü imkan varken yapardı..Başka hedefleri var egoları tavan yapmış insan müsvettesinin.

Kankası Doğan ve vedat listedede olur;)

Ya o kadar yaptıklarından sonra su adama oy verenleri kulüpten ihraç etsinler bnce

Helvacı kongrede kıs kıs gülüyordu..

Bir üye ona laf sokmuşdu..Ağlanacak halinize gülüyorsunuz Ayıp demişdi..

Fazla başkan adayı olacak gibi,Oylar boşuna bölünecek..

Helvcaı geleceğini düşünerek klübün içine etti..Birde aday olmayacam diyordu..

Helvacı kongrede kıs kıs gülüyordu..

Bir üye ona laf sokmuşdu..Ağlanacak halinize gülüyorsunuz Ayıp demişdi..

Fazla başkan adayı olacak gibi,Oylar boşuna bölünecek..

Helvcaı geleceğini düşünerek klübün içine etti..Birde aday olmayacam diyordu..

Oylar bölünürse Ünal Aysal´in isine yarar. Cünkü Ünal Aysal´in belli bir destekci grubu var zaten. Inan Kirac, Adnan Öztürk vs. Ünal Aysal´i engellemek istiyorlarsa karsisina tek aday cikmali, Haluk Ulusoy gibi. O zaman cekisme yasanir. Ama bu durumda Ünal Aysal farki daha da cok acar. Ünal Aysal disindakiler bölünecek bence.

İrfan Aktar Divan Başkanı:Adaylar 22 Nisan'a kadar listesini ve adaylığını divana bildirmesi gerekir..22 nisan'dan sonra kimse başkan adayı olamaz..

Tamamda Aysalda aday bu Helvacı başkan olucağını nasıl duşunebiliyo anlayamıyorum , başkan olsa bile taraftarın ona karşı sevkisi ne kadar belli oluyor....

Tamamda Aysalda aday bu Helvacı başkan olucağını nasıl duşunebiliyo anlayamıyorum , başkan olsa bile taraftarın ona karşı sevkisi ne kadar belli oluyor....

Ciddiye alma bosver. Baskanlik disinda planlari vardir Helvaci´nin. Galatasaray´a Baskan adayi olmak bile belli bir prestij. Onu kullanmak istiyor gelecekteki yasantisi icin. Kazanamayacagini o da cok iyi biliyor. Aynisi Cemal Özgörkey icin de gecerli. Business diyelim buna kisaca :)

Ne yuzle giriyor secime anlamiyorum.

Cevap: Mehmet Helvacı bugün saat 18:00'de basın toplantısı düzenleyecek

bu adamın yönetim kuruluna girecek olanlar kim, sırf onu görmek için aday olsun istiyorum

ustunel helvaciyla girsin rijkaardi getirsinde gorun:)

Cevap: Mehmet Helvacı bugün saat 18:00'de basın toplantısı düzenleyecek

Allah akıl fikir versin.

Geri
Üst Alt