Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: Mehmet Helvacı bugün saat 18:00'de basın toplantısı düzenleyecek

Helvacıya en az sizin kadar kızıyorum eywallah da.. ya allah aşkına helvacı inan kıraçtan yada faruk sürenden yada taraftandan farklı ne yaptı.sizin dışardan söylediğinizi o içerden söyledi .. helvacı brütüstür eywallahta aç kurt gibi galatasarayın ayağının sekmesini bekleyenler çokmu iyidir... Bulmuşuz helvacıyı vurun kahpeye pozisyonundayız.. sıkıysa diğerlerine konuşun desem yok :) taraftar böyleyse takımda böyle olur işte..

haldun,sabancı,turkcell ceo sunu alıp hoca olarak magath ile anlaşsa kim oy verecek sorusunun cevabı belli olur.

Bide seçiliyormuş lan :eek:

eğer diğer adaylar tarafından, bu adama çekilmesi için başkan yardımcılığı verilirse ben o adaydan soğurum kardeşim, adamın derdi başkanlık değil , çekileyim diye beni listenize alın diyor resmen.

Mehmet Helvacı kendine bu kadar güvendiğine göre, arkasında ya İnan Kıraç ya da, Haluk Ulusoy vardır. Yoksa tek başına bu işe kalkışamaz.

Bide seçiliyormuş lan :eek:

bu adam yıllardır bu kulübün içinde ve yönetimde yeni tüzük hazırlanırken de herşey elinden geçti yani kısacası boş bir adam değil bugün seçim varsa yüzde doksanlık bir payı vardır,çok iyi bir liste kurarsa yukarda yazdığım gibi bir liste ve magath gibi de bir hocayla anlaşırsa kimse şaşırmasın bu adam seçilir ama ben şahsen aysal destekçisiyim(tabii önce listesine bakmalı.)

aysal bulent tulunla albayrakla falan geliyorsa ben helvaciyi desteklerim

Bu adam seçilirse Polat'ın o anki suratını herşeyden çok merak ediyorum. :asd:

Helvaci´nin arkasinda hicbir güc yok. Yeni yönetimde kendine yer bulmak icin aday oluyor. Birisiyle birlesme umudu tasiyor. Helvaci´yi kimse yönetimine almaz, oy da vermez. Merak etmeyin. Galatasaray´in avukati nasil Galatasaray Baskani olabilir ya :) Helvaci kim?

Helvaci´nin arkasinda hicbir güc yok. Yeni yönetimde kendine yer bulmak icin aday oluyor. Birisiyle birlesme umudu tasiyor. Helvaci´yi kimse yönetimine almaz, oy da vermez. Merak etmeyin. Galatasaray´in avukati nasil Galatasaray Baskani olabilir ya :) Helvaci kim?

Başkan Adayı olmak için 100 Üye imzasını nasıl topladı? arkadaşlar biz taraftar mantığıyla yaklaşıyoruz... kongre üyelerine göre mehmet helvacı brütüs değil halk kahramanı..

kendine güvenmesi ilginç aysal başkan adayı olarak göstermesin :D

Başkan Adayı olmak için 100 Üye imzasını nasıl topladı? arkadaşlar biz taraftar mantığıyla yaklaşıyoruz... kongre üyelerine göre mehmet helvacı brütüs değil halk kahramanı..

7000 üyenin icinde 100 arkadasi vardir mutlaka :) Her adayin vardir. Gecen secim 6000 kisiyle yapildi. Bu secimde dahada artacaktir emin olun. Helvaci´nin planlari farkli.

Ne kadar gurursuz bi adammışsın sen

Büyük Başkan :m26: :kupa: :bid: :ciftetelli: :uyy: :ka05:

Adnan Polat bir daha başkan olacağına bu adam olsun.

Geri
Üst Alt