Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Cekismeli bir secim bekliyorum tahminim: Unal Aysal 2742, Helvaci 2057 ve x kisi 3429 ile baskan olacak. x kisi simdilik bende kalsin.

beyler mehmet helvaci ve unal aysal in aciklamalarini yan yana koydugunuz zaman,acik konusmak gerekirse mehmet helvaci daha agir basiyor.

1. hedef sportif basaridir gerisi aractir

dogrudur.

bursaspor sampiyon olmadan once parasizliktan futbolcular idmana cikmiyordu,sampiyon oldular,sampiyonluktan ve sampiyonlar liginden gelen parayla rahatladilar,kenny miller ve altidore gibi yildizlari aldilar.

sportif anlamda basarili oldugun zaman ekonomik acidan da basarili olmussundur.

footbaLLove footbaLLove

by tribundergi

Mehmet Helvacı Galatasaray başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı.

4 minutes ago Favorite Retweet Reply

.

Mehmet Helvacı'nın 19 Nisan Salı günü Hilton Oteli'nde düzenleyeceği bir basın toplantısıyla listesindeki ismleri ve projelerini kamuoyuna duyuracak.

Td ile ilgili aciklarsam diger adaylar cekilir dedi,bakalim aciklayacak mi:D

Yahu sen neden aday olursun ki. Nedir yani amacın. Bak Özgörkey çekildi sen neden hala uğraşırsın ki. Tek liste ve tek aday olması Galatasaray için daha hayırlı iken sen neden çomak sokarsın ki. Nedir abi sendeki bu bozoculuk. Ne biçim hareketler yapıyosun anlamıyorum ki. Adnan Polat'ı bitirdin şimdi de Galatasaray'ı bitirmek için mi adaysın. Bi git arkadaş artık. İstemiyoruz sevmiyoruz seni. Başkanını satan adam adam değildir.

polat tartaklasa idi bunu bir güzel hak ediyor. adam genel kurulda ağlamaklı konuşurken bu sırıtıyordu sanki yönetimde o yokmuşcasına....

Yahu sen neden aday olursun ki. Nedir yani amacın. Bak Özgörkey çekildi sen neden hala uğraşırsın ki. Tek liste ve tek aday olması Galatasaray için daha hayırlı iken sen neden çomak sokarsın ki. Nedir abi sendeki bu bozoculuk. Ne biçim hareketler yapıyosun anlamıyorum ki. Adnan Polat'ı bitirdin şimdi de Galatasaray'ı bitirmek için mi adaysın. Bi git arkadaş artık. İstemiyoruz sevmiyoruz seni. Başkanını satan adam adam değildir.

adnan polat i nasil bitirdi bu adam ben onu anlamiyorum.

haldun ustunel istifa etti,oda mi adnan polat i satmis oldu

adam rijkaard kalsin sezgin gitsin demis,polat kabul etmeyince olanlar oldu.

yonetimde isler kotu gidiyordu,helvaci ses cikarmis olmasaydi hic kimse nin haberi dahi olmayacakti.

büyük başkan oleyyyyyyyyyyy büyük başkan oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...:lol::lol:

Ya kimsin sen ya. Galatasaray gibi bir camiada bu adamin aday olmasi bile üyelere hakarettir ya. Kulübün avukati, Galatasaray Baskani olacakmis. Peh peh

Buna oy atarlanların Galatasaraylılığından şüphe ederim açıkçası.. Hiç sevmem Brütüs tiplileri!

rahmetli baskan canaydin in oylarini alabilir,dikkat etmek lazim.

Kimsenin oyunu alamaz.Başkanlığa Aziz Yıldırım ve bu adam aday olsa bile seçilmez

Hala Aysala laf sokuyor..Özür dilemesse belgeleri yayınlayacakmış..1,5 ay oldu.Özür yok..Yayınlada görelim.Nedense herkez laf sokuyor.Adaylara saygısı denen birşey yok..Oy verecek kişiler olur..İllaki nabız yoklaması yapmıştır..

"Ben hukuki sartlarin olusmasini bekledikten sonra tuvalete giderim"

Helvaci

Futbol hakkında söyledikleri doğruysa ve bu yüzden Adnan Polat ile arası açılmışsa sonuna kadar haklı. Ama amacı taraftarın gözünü boyamak gibi geliyor bana.

adnan polat i nasil bitirdi bu adam ben onu anlamiyorum.

haldun ustunel istifa etti,oda mi adnan polat i satmis oldu

adam rijkaard kalsin sezgin gitsin demis,polat kabul etmeyince olanlar oldu.

yonetimde isler kotu gidiyordu,helvaci ses cikarmis olmasaydi hic kimse nin haberi dahi olmayacakti.

Neden Mehmet Helvacı bitirdi diyoruz da Haldun Üstünel yada Özgörkey bitirdi demiyoruz. Nedenini söyleyeyim de anla. Özgörkey ve Üstünel fikir ayrılığına düştüler ve istifa ettiler dimi? Helvacı ne yaptı. Fikir ayrılığına düştü ama başkanın arkasından işer çevirdi. O yokken toplantılar falan. O da tamam. Abi başkan istifasını istedi adam istifa etmedi yahu. Ben seninle ortaklık kurcam. Sonra ortaklığı bozcam ama resmi olarak ortaklıktan ayrılmayacağım için sen yeni ortak alamayacaksın ve bu arada senden işleri tıkırında yönetmeni isteyeceğim. Daha neler.

Ya bak ben Adnan Polat'ı savunmuyorum. Hatta ben bu forumda Adnan Polat'ı savunanları bir yere kadar anlarım ama Helvacı'yı savunmak ne oluyor yahu. Maksat ne yani.

İstifa etmen gerekiyorsa çıkar adam gibi edersin.

Geri
Üst Alt