Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Futbol hakkında söyledikleri doğruysa ve bu yüzden Adnan Polat ile arası açılmışsa sonuna kadar haklı. Ama amacı taraftarın gözünü boyamak gibi geliyor bana.

Kesinlikle öyle. Taraftarin genel düsüncesini ögrenmis, ona göre aciklamalar yapiyor. Hicbir gücü, hicbir vizyonu yok. Insanda biraz onur olsa, durus olsa, 3 senedir kendi fikirlerinden aykiri hareket eden yönetimde 1 dakika durmaz. Acayip yalanci bir insan. Yönetim düstükten sonra ben onlari hep uyardim demek kolay. Adam olsaydin da engel olsaydin. Kusura bakmayin cok sinirliyim. Adnan Polat devam etsin ama bu Helvaci olmasin.

Hala Aysala laf sokuyor..Özür dilemesse belgeleri yayınlayacakmış..1,5 ay oldu.Özür yok..Yayınlada görelim.Nedense herkez laf sokuyor.Adaylara saygısı denen birşey yok..Oy verecek kişiler olur..İllaki nabız yoklaması yapmıştır..

Lanet ya adam. Ben böyle bişey görmedim arkadaş. Adam aday olacaklara laf sokuyor. Bu ne büyük terbiyesizlik. Yok daha aday olamazmış da falan da filan da. Ne için olmasın. Başkan seçim tarihi vermiş işte. Ne için adaylığını açıklamasın. Aklınca ben hukukçuyum diyor. Sinsi herif.

Galatasaray tarihinde Polat dönemi rezil bir dönem olarak kayda geçtiyse bundaki en büyük suçlardan birisi bu adamındır. Polat'tan daha fazladır hatta.

Lanet ya adam. Ben böyle bişey görmedim arkadaş. Adam aday olacaklara laf sokuyor. Bu ne büyük terbiyesizlik. Yok daha aday olamazmış da falan da filan da. Ne için olmasın. Başkan seçim tarihi vermiş işte. Ne için adaylığını açıklamasın. Aklınca ben hukukçuyum diyor. Sinsi herif.

Galatasaray tarihinde Polat dönemi rezil bir dönem olarak kayda geçtiyse bundaki en büyük suçlardan birisi bu adamındır. Polat'tan daha fazladır hatta.

Adnan Polat devam etsin ama Helvaci gelmesin. O derece yani

Ben bu forumda ceza almayacağımı düşünüyordum ama sanırım Helvacı denen adam bana ceza aldırabilir. Aslında o değil, Helvacı'yı savunanlar çıkarsa ki gördüm çıktığını işte o zaman ceza alabilirim. Her şeye saygım vardır ama sanırım Helvacı'yı savunmanın bir saygınlığı yok. Çok sinirlendim gerçekten. Sadece kendini düşünen bir şahsiyet. Birde ikide bir demiyor mu Galatasaray etiği. Sabah izledim bütün sinirim yerinden hopladı. Adnan Polat bu adamın yanında melektir melek. Kazandığını zannediyor ama Polat kazandı o değil. İnsanlar seni hiç sevmiyor. Polat'a en azından saygı duyanlar var.

Genc üyelerimize güveniyorum. Bir sacmalik yapmaz kongre umarim. Ciddi anlamda yok oluruz.

Kimse oy vermz bu adama ciddiye almaya bile gerek yok

bu adam başkan olursa galatasaraylılığımı dondururum....

Yok yahu Onur nerden çıkartıyosun. Göreceksin bak çok çok çok az oy alacak. Böyle terbiyesiz adama oy mu verilir. Saçmalık.

Cakal bir adam bu Helvaci. Hic sevmiyorum. Ne yapacagi belli olmaz. Bu hukukcular cok katakullici oluyor. Dün zaten konusup duruyordu mahkeme zart zurt diye. Iste yanlis zamanda tarih aciklanmis da, üyeler mahkemeye gidebilirmis de, secim sonucunu etkileyebilirmis de. Asil Helvaci´nin böyle bir tehditle ortaya cikabilecegini düsünüyorum. Bu tüzük bize öyle zarar veriyor ki suanda anlatamam. Bir satilmis üye herseyi berbat edebilir. Secim mecim bosuna yapilmis olur

Başkan adayı olmadan önce,Galatasaray'ın menfaati için çalıştığını düşünüyordum fakat,yanılmışım.

Helvacı Resmen Aday !

Galatasaray Kulübü eski ikinci başkanı Mehmet Helvacı, olağanüstü seçimli genel kurulda kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Galatasaray Kulübü'nün eski ikinci başkanı Mehmet Helvacı, 14 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü seçim genel kurulunda kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Mehmet Helvacı, yaptığı yazılı açıklamayla adaylığını resmen duyurdu.

Uzun bir süredir Galatasaray'ın içine girdiği sıkıntılı süreçten bir an önce çıkması için tek çözüm yolunun olağanüstü bir seçim yapılması olduğunu vurgulayan Helvacı, adaylığını vurgulayarak, şunları kaydetti:''Mevcut yönetimi bu kararı vermeye davet ettim. Nitekim bu ihtiyaç ve çözüm, 27 Mart tarihli toplantıda Galatasaray'ın gerçek karar merci genel kurulumuz tarafından da teyit edilmiş ve mali genel kurul sonrasında yaşanan süreç sonucunda yönetim kurulu 13 Nisan 2011 tarihinde seçim takvimini açıklayarak seçim sürecini resmen başlatmıştır. Seçim sürecinin başlaması ile birlikte, uzun süredir karşı karşıya kaldığım ancak gerek hukuk adamı kimliğim, gerekse Galatasaray etiğine ve tüzüğüne olan bağlılığım dolayısıyla cevap veremediğim 'Aday mısınız?' sorusunu yanıtlama imkanına kavuşmuş bulunmaktayım.

Son 7 yıldır yönetim kurulunun içinde görev almış, son 3 yıldır 2. başkanlık yapmış, kulübümüzün sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bilen biri olarak camiamızın desteği ve Divan Kurulu'na yeterli sayıda teslim edilmiş olan dilekçeler sonucu başkanlığa önerilmiş biri olarak Galatasaray Spor Kulübü başkanlığına aday olduğumu kamuoyuna ilan etmekten memnuniyet ve onur duyuyorum.''

Mehmet Helvacı, konuyla ilgili geniş açıklamayı 19 Nisan Salı günü saat 14.00'de İstanbul Hilton Oteli'nde düzenleyeceği basın toplantısıyla yapacağını bildirdi.

NTVSPOR.net

Cevap: Helvacı Resmen Aday !

Destekliyoruz Helvacı Başkan...

Kendimden iğrendim :SS:

Madem son 7 yıldır külüpdesin sormazlarmı bu külübün hali ney!

El fatiha arkadaşlar.. helvasınıda yemeyi unutmayalım.(Amin)

Bunun başka bi amacı var belli , yoksa hangi aklı başında adam hele bu Helvacı gibi sevilmeyen gibi olursa başkan adayı olur , bide karşısında gücü Aysal varken .

Bu iste bi is var .

bu ne istiyor ya, anlamis degilim!

7 yildir yönetimlerin icindeydin ne yaptin ki baskan olarak yapacan.

gecen sene gerekenler yapilacak ve oyuncular gidecek dedi.

her dedigi bos cikti. polata yaptiklari.

birde baskan olacak.

Camiamiz bu adami secerse, Ahmet Cakar´in 2 hafta evvel söyledigi lafin aynisini bende söylerim :)

Söğütte ot bitmez mi

Çağırsalar gitmez mi

Ah bu senin elinden

Çektiklerimiz yetmez mi

Helvacı helva

Kendir tohumlu helva

:asd:

fft96mm1409820.jpg

Geri
Üst Alt