Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Peki buna baskan adayı olması icin gereken 100 imzayı verenleri napmak lazım?? Hey allahım yaa.. Insanda bı utanma olur.. Nasıl cikip hala aday olabiliyor..

sokakta görünce suratina tükürmeyen serefsizdir!

adnan polati satti bizans oyuncusu adi mahluk!

bizide satar BRÜTÜS MEHMET!

Seçilemeyeceği için rahatım ama iç dünyasını çok merak ediyorum hangi karizmayla hangi güçle hangi vizyonla Galatasaray başkanı olacağını sanıyo çok merak ediyorum

Amaç başkan olmak değil, amaç sadece başkan adayı olup kişisel itibarını korumak.Bu yönetim bir enkaz bıraktı ve yönetimin her bir üyesi, ülke kamuoyunda iş bilmez, her şeyi eline yüzüne bulaştıran, koca GALATASARAY'ı da batırma noktasına getiren beceriksizler olarak görülüyor.

Bu adamların kulübümüzle olan ilişkisi bitsede, kendi iş hayatları devam edecek.Şu anki feryat-ı figanlar bu yüzden.Helvacı efendide sözde çarpışarak geri çekiliyor.Ben koca kulübe başkan adayı oldum, bırakıp kaçmadım her kötülüğü polat yaptı, bla bla bla.

Polatın çırpınışları ve söylemlerindeki amaçta aynıdır, cemal özgörkeyin de...

Hukukçularda Girişimcilik ve müteşebbislik ruhu olmaz.

Oncelerde biraz hiyardi ama son 3 aydaki hareketlerini sevdim. O ve dostlari olmasa Polat belki de gitmeyecekti :SS:SS :=(

Isterseniz agir konusmayin, belkide 1 ay sonra baskanim diyecegiz sayin Helvaciya, sonra hukuki problemler olmasin :)

adamin dedikleri dogruysa en cok o hakediyor baskanligi kabul etsenizde etmesenizde

henuz 1. onceligimiz sportif basaridir diyen yok

bu adam diyor kim ne derse desin diyor

soyledim diyor beni dinlemediler diyor

hikayenin parcalarida birbirini tamamliyor

seneye 30 milyon harcamamiz lazim diyor

sirket birlesme falan onemli ama onlar arac diyor

hatta sportif basari dedikten sonra duruyor

diyorki kimseyi kandirmaya gerek yok diyor

futbol basarisidir diyor aslolan

ha yok yalan soyluyor diyorsaniz ayri

ama dediklerini analiz edeceksek

simdiye kadar konusan herkes onunde diz coker

adamin dedikleri dogruysa en cok o hakediyor baskanligi kabul etsenizde etmesenizde

henuz 1. onceligimiz sportif basaridir diyor kim ne derse desin diyor

soyledim diyor

Unal Aysal'in konusmasina a.k.a. KING'S SPEECH'e ne diyeceksin reis-ul NY?

henuz 1. onceligimiz sportif basaridir diyor kim ne derse desin diyor

soyledim diyor

helvaci nin yaptigi aciklamayi unal aysal yapmis olsaydi 10 numara aciklama olmus diyenler cok olurdu.

Unal Aysal'in konusmasina a.k.a. KING'S SPEECH'e ne diyeceksin reis-ul NY?

guzel zekice bir kac nokta var orada

ozellikle derin GS tanimi ne kadar akilli oldugunun gostergesi bence

benim korkum ali durust gibi adamlarin adami secim entrikalarina alet etmeleri

yoksa oda iyidir bence

ama gecen helvaciyi canli dinledim

kurumsallasma sistem falan diyorsak bence helvaci hepsine takla attirir

saglam listesi olsa ve bende kongre uyesi olsam helvaciya oy verebilirim

bu 2. baskanlik pazarliklari benim midemi bulandiriyor

okadar barizki hayri reis susun demis ortaligi temizlemis

yoksa hala koltuk kavgasi vardi o tarafta

Galatasaray'da her yönetimin öncelikle yapması gereken şey, futbol takımını zirveye taşımaktır. Futbol bizim görünen yüzümüzdür. Buna karşı durmak mümkün değildir. Mali olanakları da futbol getirir. Galatasaray takımını şampiyon yapmazsanız, mali başarı elde edemezsiniz. İşte stadı açtık ne oldu? Kombine satabiliyor muyuz? Hayır. Sportif başarı önemli. İlk iş şampiyonluk ve futbol takımının başarısıdır. Bunu yapmazsanız, Galatasaray'da bir şey yapmış sayılmazsınız.''

net

hic geveleme yok

acik kapi birakip isini saglama almak yok

Plani neymis? O onemli

Lakin ben Mehmet the Helva master abimize sicak bakmiyorum. Rijkaard'in son macinin hemen ardindan tvye aciklama yapmisti. Konusmanin basinda karar almadik diyip konusmanin sonunda (30 s sonra) karar alindigina dair seyler soylemisti. Ne dedigini bilmiyor sanirsam.

Adnan Polat Helvaciyi destekliyor. Bence Adnan Polat: ''ben yoruldum Mehmet'cim , sen baskan ol ben sana gereken destegi veririm'' demistir. Bundan iyi komplo teorisi mi olur.

Plani neymis? O onemli

Lakin ben Mehmet the Helva master abimize sicak bakmiyorum. Rijkaard'in son macinin hemen ardindan tvye aciklama yapmisti. Konusmanin basinda karar almadik diyip konusmanin sonunda (30 s sonra) karar alindigina dair seyler soylemisti. Ne dedigini bilmiyor sanirsam.

abi sen futbolla alakasi sinirli olan adami korkudan basinin onune atarsan oda oyle seyler soyler

bu adam oturup konustumu duzgun konusuyor

eger soyledigi seyler senaryo sallama degilse takdir ediyorum

cunku ciddi soyluyorum

adam yalan atmiyorsa kafama en yatkin laflari eden adam

Yazik, brutus savunuluyor saka gibi sonra da neden bu hallere geldik diye agliyor taraftar.

Helvaci Galatasaray'a, Adnan Polat'a ve kendi yonetici arkadaslarina ihanet etmis birisidir. Kol kirilir yen icinde kalir diye bi laf vardir fakat Helvaci tersini uygulayarak kulupte olup bitenleri medya'ya yetistirmistir dolasiyla bizi yipratmistir.

Madem Polat'in yonetis seklini begenmiyordun, ozaman biraz ADAM olup istifa edecektin. Simdide gelmis hikayeler anlatiyor, acikcasi Helvaci cok zeki biri bu konu'da. Ne yazik ki Helvaci butun bu oyunlari sirf baskan olabilmek icin yapmistir, guzel bi plan yapip bunu hayata sokmustur ama merak etme brutus, sen baskanligi ruyanda dahi goremezsin.

Senin gibilerine yer yok bu kulupte, seni savunanlara da. Ahanda kapi orda, nokta.

Geri
Üst Alt