Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: # Mehmet Helvacı

Yazik, brutus savunuluyor saka gibi sonra da neden bu hallere geldik diye agliyor taraftar.

Helvaci Galatasaray'a, Adnan Polat'a ve kendi yonetici arkadaslarina ihanet etmis birisidir. Kol kirilir yen icinde kalir diye bi laf vardir fakat Helvaci tersini uygulayarak kulupte olan bitenleri medya'ya yetistirmistir dolasiyla bizi yipratmistir.

Madem Polat'in yonetis seklini begenmiyordun, ozaman biraz ADAM olup istifa edecektin. Ne yazik ki Helvaci butun bu oyunlari sirf baskan olabilmek icin yapmistir, guzel bi plan yapip bunu hayata sokmustur ama merak etme brutus, sen baskanligi ruyanda dahi goremezsin.

Senin gibilerine yer yok bu kulupte, seni savunanlara da. Ahanda kapi orda, nokta.

biz adami desteklemiyoruz ama aciklamalari gayet iyi,suana kadar yapilan en iyi aciklama bunu kabul edin.

Brutus mu? Ne alaka? Adam ibra edilmeyiz dedi Adnan Polat [buyuk basgan] bizi tehdit edemezsin istifa et dedi. Bu mantikta bir basganimiz oldugunu ortaya cikaran Mehmet reisi tebrik ederim.

[video=youtube;E72IuAr4b6A]https://www.youtube.com/watch?v=E72IuAr4b6A&feature=related[/video]

beyler diyelim helvaci haldun ustunel i aldi yonetime,fikirleriniz degisir mi?

açıkçası ben bu adamı çok detaylı tanımıyorum. kimdir necidir fikrim yok. benim aklımda kalan tek kare var sadece.

ilk yarıdaki bursaspor maçı sonlarına doğru taraftarın bir protestosu olmuştu. dışarda bu protestoları sorduklarında, "taraftar haddini bilsin, biz ne yapacağımızı iyi biliyoruz" demişti. hani kelime kelime olmasa da böyle bir şey. o zaman da tanımıyorum, ne biçim adam demiştim. sonra iyice çıktı ortaya.

belki ben önyargılı davranıyorum süper adamdır ama ne bileyim sevemedim.

Mehmet Helvacı bugün saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek

Sayın Mehmet Helvacı bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısında adaylığını ve projelerini açıklayacak.

GSCimbom.com

Cevap: M. Helvaci|Basin toplantisi|19 Nisan|14.00

kaç oy alacağını düşünüyor acaba bu helva bırakın gidin lan bu camiyayı yakışmıyorsunuz işde ...

Cevap: M. Helvaci|Basin toplantisi|19 Nisan|14.00

Dinleyelim bakalim hedefleri ve projeleri nelermis :)

Ekibinde kimler var acaba...merak ediyorum

Cevap: Mehmet Helvacı bugün saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek

classic. bu adam takıma başkan olursa bende olurum.

Baska hedefleri var. Baskan olamayacagini kendisi de biliyor. Listesinde sadece hukukcu olur galiba :) Güclü isimlerin listesinde olacagina ihtimal vermiyorum. Taraftarin duymak istedigi seyleri ezberlemis, onlari söylecektir. Ama inanmamanizi tavsiye ediyorum. Baskanlik kapasitesi ve gücü yok Helvaci´da.

Baska hedefleri var. Baskan olamayacagini kendisi de biliyor. Listesinde sadece hukukcu olur galiba :) Güclü isimlerin listesinde olacagina ihtimal vermiyorum. Taraftarin duymak istedigi seyleri ezberlemis, onlari söylecektir. Ama inanmamanizi tavsiye ediyorum. Baskanlik kapasitesi ve gücü yok Helvaci´da.

Hukukçu olduğuna göre belki Galatasaray lobisini yeniden güçlendirir ve hakkımızı savunur. :D

Hukukçu olduğuna göre belki Galatasaray lobisini yeniden güçlendirir ve hakkımızı savunur. :D

Hakaret olarak algilanmasin, ama Helvaci´yi kimse adam yerine koymaz :) Cikip bi olayda aciklama yaptiginda, kim lan bu derler :)

Başkanlıktan çekildiğini açıklar bugün kim çalışır bununla ya

feneriNTVspor acin...

birazdan helvacinin basin toplantisi yayinlanacak !!!!!!!

Konusma basladi.

Vur vur inlesin fenerasyon dinlesin. Helal baskan oyum sana.

Galatasarayin baskani boynunu bukmez, kimseninde hakkini yedirmez

Baskan sadece sorun cozucu degil, sorunlari ongoren kisidir.

Baskan seffaf, sorumlu,adil bir kisiliktir

Baskan, Galatasaray sevgisini kisisel ihtiraslarinin ustunde tutar.

Galatasaray emlak ofisi ya da ticaretthane degildir, onceligi sportif basaridir.

Galatasaray'da para sikintisi yoktur, yonetim sikintisi vardir.

Galatasaray taraftari olmadan ayaga kalkmaz, taraftar kulube entegre edilmeli

Prof. Dr. Mehmet Helvaci

Geri
Üst Alt