Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: Mehmet Helvacı bugün saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek

Rijkardın gitmesine hep karşıdım diyor adam ...

Basın mensupları da işleri gereği bu adamı ciddiye alıp,ciddi sorular sormak zorundalar.Çok eziyet verici gerçekten.

Beğenmesekte adam işini biliyor.Taraftara yönelik konuşuyor.

Abi neden herkes Gasaray diyor :D herkes böyle takımın ismini değiştirdiler. GALATASARAY demek bu kadar zormu? Ben hep dikkat ediyorum doğru söyleyen çıkmadı hiç...:ays:

Adam iyi konuşuyor .....

Mehmet Helvacı kazanır diyenlere, ''iddia'ya girelim mi?'' diye sorsam, Hiçbiri yanaşmaz. Kendinizi kandırmamanızda fayda var.

Abi neden herkes Gasaray diyor :D herkes böyle takımın ismini değiştirdiler. GALATASARAY demek bu kadar zormu? Ben hep dikkat ediyorum doğru söyleyen çıkmadı hiç...:ays:

Bu yıllardır böyle. Mustafa Denizli çok yapar bunu. 1987 den beri duyuyorum Denizli'den

Bende helvacı'yı erdoğan'a benzettim.

bütün onyargilari ve hislerimizi bir kenara birakip aysal ve helvaci'niin konusmalarini bir teraziye koysak kimi secersiniz ??

Mehmet Helvacı kazanır diyenlere, ''iddia'ya girelim mi?'' diye sorsam, Hiçbiri yanaşmaz. Kendinizi kandırmamanızda fayda var.

Ben olsam oy vermem ama GSK üyelerinin tavrını bilemeyiz. Bu acıklamalardan sonra ve Fatih Terim i de Sportif Direktor yapacaksa kazanır

Helvacı'ya şans verenler, yarın Sarp çıkıp takımı ne kadar sevdiğini, şu maçta sakat oynadım falan dese millet onu takımın değişmezi yapar... :asd:

bütün onyargilari ve hislerimizi bir kenara birakip aysal ve helvaci'niin konusmalarini bir teraziye koysak kimi secersiniz ??

Aysal'ı. Az ve öz konuşuyor. Bir başkan adayı kadar konuşuyor. Helvacı başkanmış gibi konuşuyor. Her şeyin yeri ve zamanı vardır. Perşembe günü Aysal'ı da izle ondan sonra konuş. Hemen de gaza geldiniz

Geri
Üst Alt