Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: Mehmet Helvacı bugün saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek

Bende helvacı'yı erdoğan'a benzettim.

Hem adama Kılıçdaroğluna benzetemezsin diye söyleniyorsun,hem de Başbakana benzetiyorsun.Ne demişler kendine yapılmasını istemediğin eylemi,başkasına yapmayacaksın.

Ne Tuzukmuş be , kafam allak bullak oldu .

HAh Laf sokuyor Helvacı gazeteciye :asd:

Aysal'ı. Az ve öz konuşuyor. Bir başkan adayı kadar konuşuyor. Helvacı başkanmış gibi konuşuyor. Her şeyin yeri ve zamanı vardır. Perşembe günü Aysal'ı da izle ondan sonra konuş. Hemen de gaza geldiniz

yok ben gaza gelmedim...

yazilarimi takip edersen ben tarafsizim ama kendimce dogrulari konusuyorum ve gs'nin menfaatlerini düsünüyorum.

ahmet olmus mehmet baskan olmus umurumda degil...önemli olan basarili olmamiz...

ve helvaci'nin bir inandigi plani var sonuna kadar gidecegim diyor...

tutarsa âla, tutmaz ise yalla...

bize faydali olacak insanlar lazim, ön planda durmak isteyenler degil...iyi bir ekip lazim, cünkü basari ekip calismasi sonucunda doguyor

bu adam secilirse isyan ederim allah askina bu adam degilmiydi a.polat i icten cökerten bir de artik parali baskan olsun bu adamin prof.dr olmaktan baska ne basarisi var ancak konusmasini biler bu adam.

bu adam ne anlar bir spor kulübünü yönetmekten ya da ne anlar sirket yönetmekten

Hangi sorulan sorunun cevabını net alabildiniz? Verilen bütün cevapların üstü kapalı, yuvarlama şeklinde. Mesleği sayesinde olan konuşma dili, sizi çok etkilemiş diye düşünüyorum.

Bu adam Aysal'a rakip olamaz.

beyler adammm müthiş tribünlere oynuyor.

1- şunlarla anlaştım

2- ekonomik değil sportif başarı öncelik

3- galatasaray başkanına yakışır bir duruş.

4- geleceğin şampiyonluklarına abone takım.

5- projelerim hazır.

6- vee slogannn BİZ BİR AİLEYİZ....

FATİH TERİM- YÖNETİMDEKİ İSİMLER- ALACAĞI FUTBOLCULAR VE PROJELERİ OY TOPLAR... adama rahat birdeee

Adam cidden iyi avukatmış.Baksanıza kaç kişinin fikrini değiştirdi forumda.Valla ben imkanım olsa oyumu Ünal Aysal'a veririm.Adam az ve öz konuştu.Bu bir başladı konuşmaya ne zaman bitecek diye bekledim.Baktım bitmiyor kapadım.Boş boş konuşuyor.6 yılda 4 şampiyonluğu nasıl garanti verebiliyorsun.Böyle büyük konuşan adamlardan hayır gelmez.

Hangi sorulan sorunun cevabını net alabildiniz? Verilen bütün cevapların üstü kapalı, yuvarlama şeklinde. Mesleği sayesinde olan konuşma dili, sizi çok etkilemiş diye düşünüyorum.

kelime oyunları müthiş bu adamın. Güven vermiyor abi. Ne derse desin güvenemiyorum adama. Sanki bazı sözleri verip yerine getiremeyecek gibi duruyor.

Yönetimde bu sene yaptıklarından dolayı biraz gıcıkdım kendisine. Ama yerli-abramoviç'den iyi konuşuyor allahı var.

Etkileme yok ya , kimse unutmadı zaten Helvacın çevirdiği işleri , zaten başkan olmasını isteyende yok denecek kadar ağız ...

Ama hakkını verelim iyi konuşuyor adam :)

bu adam secilirse isyan ederim allah askina bu adam degilmiydi a.polat i icten cökerten bir de artik parali baskan olsun bu adamin prof.dr olmaktan baska ne basarisi var ancak konusmasini biler bu adam.

bu adam ne anlar bir spor kulübünü yönetmekten ya da ne anlar sirket yönetmekten

ibretlik mesaj

iste bu mentalitenin karsisinda olan admlar helvaciya toplanirsa

yeni baskan helvaci hayirli olsun

''Mehmet Helvacı,Ünal Aysal'a rakip olabilir mi?'' diye sormak bile komik bence. :)

Zaten Helvacının Listesininde çok güçlı olma ihtimali yok , Aysalın (söylenenler doğruysa ) listesi ezer geçer bütün listeleri şu durumda ....

Abi soruları hep Aysal'a soru soran adam soruyor :D kim bu adam? gazeteciler cemiyeti başkanımı? Onu önder seçmişler hep soruları ona sordurtuyorlar... :asd:

Geri
Üst Alt