Prof. Dr. Mehmet Helvacı

Cevap: Helvacı transferi bitirdi

Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi başkaan

Ya şimdide taraftarı satacak belli oldu. Önce gönül kazanıp sonra anlaşmadım laann diyip taraftara çelme takacak.. Zeki canını senin.

Benim anlamadığım bu bencillik değilde ne tamam sen oyuncularla anlaşıyosun ama kendi çıkarın için anlaşıyorsun başkan olursam mükemmel oyuncular getiricem diyorsunuz (atıyorum) ama başkan olmayınca getirmiyorsunuz hani nerde GALATASARAYLILIK ..Takımın menfaati için herşeyi yapmanız gerekirken başkan olmadan oyuncuyla anlaştım ama başkan olmazsam bunları almam demek çok saçma

O zaman Helvacı başkan olsun. [!]

Helvaci Baskan Cimbom Sampiyon (bank asya'da)

Cevap: # Mehmet Helvacı

Beyler Sn. Profesör Mehmet Helvaci su anda twitter da yardirior kacirmayin :D

Twitter

şeçilmedikten sonra sallar, van gaal geliyordu, hamit geliyordu, mexes geliyordu diye :)

şimdi saklar tabii :D

Helal olsun.

Helvaci pastayi gördü, baskalarina birakmak istemiyor tabii... Böyle oyunlarla baskan seçilebilecegini saniyor, eger seçilirse pastayi tek basina götürecek... Bu adamlar için önemli olan Galatasaray degil, kendi cepleri ;)

başkan secilemezse hangi takımda oynatacakmış o 6 futbolcuyu

Irlanda milli takiminda oynatir, içimizdeki Irlandali...

başkan secilemezse hangi takımda oynatacakmış o 6 futbolcuyu

Bazı Avrupa ülkelerindede bu oluyor. daha önce ön protokol gibi bir anlaşma yapılıyor başkan adaylarıda Bu futbolcuların adıyla oy topluyor filan.. mesela real madrin başikanın vaadleri gibi..

helvaci önce helvayi bitirdi mi onu söylesin.

Yasaaaaaa Helvaci (:

Senin yuzunden helva yapmak zorunda kaldim Helvaci.

Ya aslında helvacı yönetimde yıpranmasaydı daha doğrusu kendisini bu hallere düşürmeseydi ÜNAL AYSAL dan çok daha makul bir tercih olabilirdi sebebine gelince özhan canaydından beri süre gelen tecrübesi ve bana göre kötüde olsa brütüs de olsa hatta bazılarına göre işe yaramazda olsa DÜRÜST olması çok önemli artılarındandı.. Sonuçta ünal aysalı inan kıraç işaret etti ve kıraç şunuda gösterdi kim ne derse desin inan kıraç taraftar üzerindede muthiş etkilidir HATTA TEK ADAMDIR PERDE ARKASINDAKİ ASIL ADAMDIR inan kıraç GALATASARAYDIR herkes bunu öğrenmiş oldu...

inan kirac taraftar uzerinde muthis etkilidir demisin de adam necidir neye benzer kimsenin haberi yok kardesh

inan kirac taraftar uzerinde muthis etkilidir demisin de adam necidir neye benzer kimsenin haberi yok kardesh

al izle hayricim... adam romantik :)

mırrrr... :)

[video=youtube;Bwef1rTm8oQ]https://www.youtube.com/watch?v=Bwef1rTm8oQ[/video]

wtf is this

kubat khardesh :SS:

Geri
Üst Alt